
Bolu'da göçmen kaçakçılığı ve insan ticaretiyle mücadele kapsamında yürütülen denetim ve uygulamalarda, bir hafta içerisinde 17 yabancı uyruklu şahıs hakkında yasal işlem gerçekleştirildi.
Bolu Valiliği koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti suçlarının azaltılması, önlenmesi ve suç faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.
1-7 Haziran 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen denetim ve uygulamalar kapsamında, kent genelinde yapılan kontrollerde 17 yabancı uyruklu şahıs hakkında gerekli yasal işlemler uygulandı.
Yetkililer, düzensiz göçle mücadele çalışmalarının yanı sıra göçmen kaçakçılığı organizatörlerinin tespiti ve yakalanmasına yönelik faaliyetlerin de kararlılıkla sürdürüldüğünü belirtti. Güvenlik güçlerinin koordineli çalışmalarıyla kent genelinde denetimlerin devam edeceği ifade edildi.
Bolu Valiliği tarafından paylaşılan verilere göre, göçmen kaçakçılığı ve insan ticaretiyle mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların, kamu düzeninin korunması ve düzensiz göçün önlenmesine yönelik olarak sürdürüldüğü bildirildi.






























Fuat Bayramoğlu
BİR İNSAN, BİR ŞEHİR, MİLYONLARCA DUA: TEŞEKKÜRLER İZZET BABA
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!