
Haber: Mehmet KORKUSUZ
Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı’nın ilk oturumu dün saat 18.00’de Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Oturumda yurtdışındaki inceleme gezilerine katılma maddeleri de görüşüldü. İtalya ve İspanya gezilerinin yer aldığı gündem maddelerinde Ak Partili üyelerin İtalya’yı, CHP’li üyelerin ise İspanya’yı tercih ettikleri görüldü.
Önceki oylamalarda sık sık birbirlerine zıt oylar kullanmaları alışılagelen Ak Parti ve CHP sıralarının söz konusu yurtdışına yapılan inceleme gezileri olduğunda kararları oybirliği ile aldıkları dikkatlerden kaçmadı.
Meclis’te karara bağlanan inceleme gezilerinde İtalya’ya gitmeleri belirlenen Ak Partili isimler şöyle: Muzaffer Zengin, Mehmet Özbostancı, Zerrin Kışlak, Canan Akbay, Haluk İnceler, Basri Gökdemir, Burak Balaban, Aytaç Eskicioğlu, Seyit Ali Özkoç, Rafet Kırcalı, Kazım Konak, Mücahit Engin.
Karara bağlanan bir başka maddede de İspanya’ya gitmeleri belirlenen CHP’li üyelerin isimleri şöyle: Cahit Görüş, Necati Yılmaz, Nuri Ayhan, Naci Yörük, Tülay Ertozan, Yaşar Kabakçı, Ahmet Seyhan, Hakan Özmen.






























Fuat Bayramoğlu
BİR İNSAN, BİR ŞEHİR, MİLYONLARCA DUA: TEŞEKKÜRLER İZZET BABA
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!