
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, sporun tabana yayılması ve çocukların fiziksel gelişimi için yürüttüğü projelerle toplumsal katkı sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen karate kursunda, minik sporcular üçüncü kez kuşak sınavı heyecanı yaşadı.
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, AİBÜ Spor Kulübü ve BAİBÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SEM) iş birliğiyle düzenlenen karate kursunda bir aşama daha geride kaldı. Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Alper Mülhim eğitmenliğinde bir yılı aşkın süredir devam eden kursun, merakla beklenen üçüncü kuşak sınavı gerçekleştirildi.
AİLELERİN GURUR DOLU ANLARI
Aylardır disiplinle çalışan minik sporcular, uygulamalı sınavda teknik becerilerini sergileyerek ter döktü. Çocukların bu özel gününde aileleri de tribünlerdeki yerini alarak evlatlarının heyecan ve mutluluklarına ortak oldu. Sınav sonunda başarılı olan öğrenciler, bir üst basamağa geçmenin gururunu yaşadı.
KYU DİPLOMALARI TAKDİM EDİLDİ
Sınav sonucunda; Beyaz kuşaktan sarı kuşağa, Sarı kuşaktan turuncu kuşağa, Turuncu kuşaktan yeşil kuşağa terfi eden sporculara, kyu diplomaları Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Alper Mülhim, Prof. Dr. Ali Aycan ve veliler tarafından takdim edildi.
HEDEF: MİLLİ TAKIM ALTYAPISI
Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde devam eden bu eğitimlerin temel amacının sadece spor yaptırmak olmadığı, aynı zamanda Türk sporuna nitelikli ve lisanslı sporcular kazandırmak olduğu vurgulandı. Üniversitenin toplumsal katkı politikasını sahaya entegre eden bu kurslar, çocukları erken yaşta spora yönlendirerek uluslararası başarıların temelini atmayı hedefliyor. Haber Merkezi






























Fuat Bayramoğlu
BİR İNSAN, BİR ŞEHİR, MİLYONLARCA DUA: TEŞEKKÜRLER İZZET BABA
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!