
Milli Parklar Kanunu'nda değişiklik öngören teklifin TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmesi ve ilk maddelerinin kabul edilmesinin ardından başlayan Abant tartışması Bolu gündemindeki yerini koruyor.
Gazetemizin geçtiğimiz günlerde manşetine taşıdığı düzenleme ve ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in grup toplantısında Abant Gölü Milli Parkı üzerinden yaptığı sert açıklamaların ardından, bu kez AK Parti cephesinden yanıt geldi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mali ve İdari İşler Başkanı Ahmet Baha Öğütken, partisinin Bolu İl Başkanlığı'nı ziyaretinde yaptığı açıklamada, Abant'ın 99 yıllığına özel sektöre kiralanacağı iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.
“BURALAR MİLLİ PARK”
AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve teşkilat yönetimi tarafından karşılanan Öğütken, basın mensuplarına yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in sözlerine değindi.
Öğütken, “Buralar milli park. Bu tamamen manipülasyon haber. Özgür Bey her gün bir şey söylüyor zaten. Allah kabul etsin. Her gün bir şey söylüyor. Böyle bir şeyi de ben ilk defa duydum. Biz böyle bir şey yapmayız. Endişeniz bu konuda olmasın. Çünkü bunlar milli parklar. Milli parklarımızı niye bozalım? Böyle değerlerimizi niye yok edelim? Bizim öyle bir çalışmamız yok” ifadelerini kullandı.
TARTIŞMA ABANT ÜZERİNDEN BÜYÜMÜŞTÜ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM'deki grup toplantısında milli parkların 49 ve 99 yıllığına kiralanmasına yönelik düzenlemeyi eleştirmiş, özellikle Abant Gölü Milli Parkı üzerinden iktidara tepki göstermişti.
Özel, “Abant'ı milletin elinden alıp yandaşa vermenin ne şeyi var?” sözleriyle düzenlemeye karşı çıkmış ve milli parkların uzun süreli kiralanmasına izin verilmesi halinde geri alacaklarını ifade etmişti.
BOLU PROGRAMI KAPSAMINDA ZİYARETLER
Bolu programı kapsamında ziyaretlerde bulunacaklarını belirten Öğütken, “Burada birlikte olmamamızın sebebi buradaki haneleri ziyaret edeceğiz. Şehit hanemizi ziyaret edeceğiz. STK'larımızı ziyaret edeceğiz ve neticesinde Bolumuza bir merhaba diyeceğiz. İhtiyaçları anlayacağız. Onları da genel merkezimize ileteceğiz inşallah” dedi.
Ziyaretin sonunda Öğütken'e, içerisinde Bolu'nun yöresel ürünlerinin yer aldığı bir hediye sepeti takdim edildi. BOLU NABIZ






























Fuat Bayramoğlu
BİR İNSAN, BİR ŞEHİR, MİLYONLARCA DUA: TEŞEKKÜRLER İZZET BABA
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!