
Karşılaşmanın henüz 3. dakikasında kalesinde gol gören Boluspor, ilk yarının son dakikalarına doğru bir gol daha yiyerek soyunma odasına 2-0 geride gitti. Kırmızı-beyazlı ekip, mücadeleden de bu skorla mağlup ayrıldı.
Bu sonuçla birlikte Boluspor, ligde son 5 deplasman maçında da puan alamazken son yılların en kötü deplasman performanslarından birini sergiledi. Ligin 31. haftası sonunda 41 puanda kalan kırmızı-beyazlılar, 13. sırada yer alırken son 8 haftaya girilirken alt sıralarla arasındaki mesafeyi korumak istiyor.
Boluspor Teknik Direktörü Suat Kaya, Bodrum FK karşısına; Türker, Lima, Onur, Kougba, Abdurrahman, Doğancan, Liço, Alptekin, Barış, Akanbi ve Arda ilk 11'i ile çıktı.
Kırmızı-beyazlıların yedek kulübesinde ise Bartu, Mert, Abdulsamet, Temel, Can Arda, Harun, Gökhan, Bedirhan ve Kaan yer aldı.
Bodrum FK ise Boluspor karşısına; Bahri, Mert, Ajeti, Ali, Cenk, Ahmet, Mustafa, Yusuf, Brazao, Ali ve Seferi ilk 11'i ile çıktı.
Maçtan Dakikalar
3. dakika: Bodrum FK öne geçti. Boluspor'un tüm hatlarıyla yüklendiği bölümde kendi yarı sahasında topu kazanan Bodrum FK, savunmadan atılan uzun pasla hızlı atağa çıktı. Orta sahada topu alan Ali Habeşoğlu, soldan bindiren Seferi'yi gördü. Seferi'nin kale alanına inerken ayağının dışıyla arka direğe çevirdiği topu Brazao yakın mesafeden tamamladı: 1-0
19. dakika: Bodrum FK ikinci gole çok yaklaştı. Seferi'nin orta sahadan attığı uzun pasla sağ kanatta topla buluşan Brazao, çaprazdan ceza sahasına girerek vuruşunu yaptı. Kaleciyi geçen topu savunma çizgiden çıkardı. Dönen topa Ahmet'in kafa vuruşunda ise kaleci Türker son anda topu tokatlayarak gole izin vermedi.
44. dakika: Bodrum FK farkı ikiye çıkardı. Brazao'nun kendi yarı sahasından sağ kanada gönderdiği uzun pasta iki stoperin arasından sıyrılan Ali Habeşoğlu, ceza sahası sağ çaprazından uzak köşeye yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-0
İlk yarı Bodrum FK'nın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda iki takım da pozisyon üretmekte zorlandı. Karşılaşmanın sonuna 3 dakika ilave edilirken kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve Boluspor deplasmanda Bodrum FK'ya 2-0 mağlup oldu.






























Fuat Bayramoğlu
BİR İNSAN, BİR ŞEHİR, MİLYONLARCA DUA: TEŞEKKÜRLER İZZET BABA
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!