
Bank Asya 1. Lig temsilcisi Samsunspor, Kartalspor'a karşı kaybedilen 2 puanın üzüntüsünü yaşıyor. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, tarihi bir fırsat teptiklerini, ilerleyen haftalarda bu açığı kapatacaklarını söyledi.
Samsunsporlu futbolculardan Dilaver Güçlü ile Ufuk Bayraktar'ın da bir hayli üzgün olduğu gözlendi. Ufuk, kaybedilen puana üzüldüklerini, haftaya Boluspor karşısında bu maçı telafi edecek güçte olduklarını söyledi. Dilaver ise 90 dakika tek kale oynayan Samsunspor'un galip gelememesinin üzüntüsü içinde olduklarını, Boluspor galibiyetiyle kaybedilen bu puanları telafi edeceklerini vurguladı.
Maça 3 puan parolasıyla çıktıklarını ve bütün hazırlıkları da bu şekilde sürdürdüklerini belirten Kalpar, "Kendi sahamızda oynadığımız maçı kazanmak istiyorduk. Bu maça kazanacağımıza çok inanmıştık, fakat istediğimiz olmadı. Futbolda buna benzer sonuçlar her zaman olabiliyor. Sonucun lehimize olmasını çok isterdik. Rakibimizin 34. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen kazanamamanın üzüntüsü içerisindeyiz. Kazansaydık alacağımız 3 puanla rakiplerimizin iki puan önüne geçip lider olacaktık. Ama bunu gerçekleştiremedik. Bundan sonraki maçlar çok daha zor ve önemli. Böyle bir avantajı kullanamadığımız için üzgünüz." diye konuştu.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!