
TRT Müzik kanalında yayınlanmakta olan “Her Yerde Müzik” adlı program bu hafta Bolu’daydı. Çekimler Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde yapıldı.
Programın Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ndeki çekimlerine katılan Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, programın müzik ekibinden İzzet Baysal’ın en sevdiği türkü olan Drama Köprüsü’nü istedi. Drama Köprüsü adlı türküyü seslendiren ekibe AİBÜ’lü öğrenciler büyük ilgi gösterdi.
Çekimleri iki gün süren müzik ekibinde 16 kişi vardı. 16 kişiden oluşan ekip Alaaddin Yılmaz’la Atatürk Orman Parkı’nda bir araya gelerek Başkan Alaaddin Yılmaz’la röportaj yaptı. Belediye çalışmaları hakkında çekim ekibine bilgiler veren Yılmaz, program formatında yer alan istek bölümünde ise Bolu Türküsü “Beyaz giyme toz olur” adlı türküyü birlikte seslendirdiler. Daha sonra müzik ekibi Abant İzzet Baysal Üniversitesi Aktivite Merkezi’nde öğrencilerle buluştu. Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun ve Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Erdal Bekiroğlu ile röportaj yapan ekip, türkülerle konukları eğlendirdi.
AİBÜ’lü öğrenciler programa yoğun ilgi gösterirken, AİBÜ Anadolu Güneşi Topluluğu üyesi Kemal Bilsel Sarısözen’i konuk olarak alan ‘Her Yerde Müzik’ programı, Anadolu Güneşi’nin faaliyetlerinden ve Kemal Bilsel Sarısözen’in müzik yaşamı hakkında sohbet gerçekleştirdi.
Önümüzdeki hafta yayına girecek olan program da Bolu görüntüleri bir hafta boyunca günde 3 defa yayınlanacak.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!