
Akdeniz Üniversitesi Dağcılık Topluluğu tarafından 11-12-13-14 Şubat 2011 tarihleri arasında düzenlenen 15.Üniversitelerarası Kızlar Sivrisi Ortak Kış Tırmanışı’na katılan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Dağcılık Takımı Arş. Gör Güçlü Özen liderliğinde başarı ile zirve yaptı.
11 Şubat Perşembe günü Antalya’ nın Elmalı ilçesi üzerinden kamp alanına AİBÜ Dağcılık Tıkımı 12 Şubat gece 04.00 sularında zirveye hareket etti. Yaklaşık 5 saatlik bir tırmanıştan sonra Beydağları’nın en yüksek noktası olan Kızlar Sivrisi( 3071 metre) doruğuna ulaştı.
Diğer bir tırmanış etkinliği ise Marmara Bölgesi’nin en yüksek noktası olan Uludağ’ın zirvesinde gerçekleştirildi. Uludağ Üniversitesi Dağcılık Topluluğu tarafından 18-19-20 Şubat 2011 tarihleri arasında düzenlenen 6. Ataya Saygı Uludağ Kış Tırmanışına katılan AİBÜ Dağcılık Takımı, sisli havada yaklaşık 5 saatlik bir tırmanıştan ardından Uludağ’ın 2553 metre yüksekliğindeki zirvesinde AİBÜ bayrağını dalgalandırdı.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!