
Medialog Platformu ve Gazeteciler Yazarlar Vakfı (GYV) Kadın Platformu, Medyada Kadın Algısı, İstihdam ve İstismar Çalıştayı ile medyada kadının yerini tartışmaya açıyor. Yarın Bolu’da başlayacak çalıştay 2 gün sürecek.
Medyanın konusu olarak kadının ele alınacağı çalıştayda, kadın haber objesi ve medya çalışanı boyutları konuşulacak. Konsept danışmanlığını gazeteci-yazar Yavuz Baydar, Leyla İpekçi ve Sibel Eraslan'ın yaptığı çalıştay birçok gazeteci, akademisyen, sivil toplum örgütü ve aktivistin katılımıyla 4-6 Mart 2011 tarihleri arasında Bolu'da gerçekleştirilecek. Türkiye medyasında kadın algısına dair problemleri gündeme taşımak, klişeleri kırmak ve çözüm yolları üzerinde düşünmek için bir araya gelinen çalıştayın açılışını kadın ve aileden sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf yapacak.
Haber nesnesi ve medya çalışanı olarak kadınların istismarının irdeleneceği çalıştayda çözüm aranacak konular şöyle: Medyada kadına bakış açısı zamanla nasıl bir değişim geçirdi? Medya belirli bir kadın kimliği inşa ediyor mu? Klişeler, önyargılar, tabular, TV dizilerindeki kadın imajı, Medyada kadın bedeninin bir meta olarak kullanılması, kadın gazeteci açısından meslek şartları, kadın gazetecinin medyaya katkıları.
1970 sonrasında medyada kadının yeri ödevim ödevime yardımcı olursanız sevinirim...






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!