
Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Şengüleç ve beraberindeki merkez mahalle muhtarları, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın’a nezaket ziyaretinde bulundular.
İl Başkanlığı görevini üstlenen Ömer Sayın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Şengüleç, “zor bir süreçte iktidar partisinin İl Başkanlığı görevine getirildiniz, yükünüz ağır fakat yeni oluşturacağınız yönetiminiz ile birlikte başarılı olacağınızı temenni ediyorum. Bizler Mahalle Muhtarları olarak hiçbir siyasi kurum tarafı değiliz, elbette ki her kesin siyasi görüşü vardır fakat hiçbir şekilde taraf olmadık olmayacağız.” şeklinde konuştu.
Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın “muhtarlarımız; demokrasimizin halka en yakın, halkın talep ve ihtiyaçlarını bire bir karşılayan kuruluşlardır. Adeta mahallenin parlamentosudur. Muhtarlarımızda bu anlamda mahalle ve köylerinin parlamento başkanlarıdır. Fikirleri ve talepleri bizim açımızdan çok önemlidir. Önümüzdeki parlamento döneminde çalışma koşulları ve özlük hakları konusunda gerekli yasal düzenlemeler yapılacaktır ” şeklinde konuştu.
Ziyarette mahallelerin eksikleri dile getiren muhtarlar, İl Başkanı Ömer Sayın ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!