
Belediye Başkanı Alaadin Yılmaz son iki yıldır makam aracı olarak 2009 model tam donanımlı Mercedes marka otomobil kullanıyordu. Dün makam aracını değiştiren Başkan Yılmaz Toyota Land Cruıser marka 2011 model jeep tercih etti. Yaklaşık 250 bin lira değerindeki süper lüx cip Land Cruiser V8 sıra dışı fonksiyonları, üstün motor gücü ve lüks otomobillere has konforu ile benzerlerinden çok üst sınıf bir araç. Reklam fragmanlarında, "Land Cruiser V8 kendi saygın geçmişinden beklenen bir özenle yeniden yaratıldı. Land Cruiser V8, sahip olduğu teknolojiler ile ulaşılması en zor yerleri keşfetmenizi sağlayacak. O, bulabileceğiniz en yetenekli 4X4" denilen otomobil benzerlerinden çok daha konforlu.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a yeni makam aracının ne kadar ayak uyduracağı ise merak konusu.
lan ne abuk subuk konuşuyosunuz bea? adam arabada giderken takır tukur sallanıyor. yollar bozuk, başkan ne yapsın?
babasının parası ya... tekrar yineliyorum burdan.. aleettin birazcık delikanlılık varsa sende, bi sonraki seçimlerde de aday olursun belediye başkanlığına..
lamia söylemez size sonuna kadar katılıyorum,hiç utanmıyor mu acaba insan içine çıktığında ben ne yapıyorum diye düşünmüyor mu?
Fakir fukaranın vergileri nerelere gidiyor? Yazık değilmi bu millete?
Başkan baktı ki bozuk yollarda seyahat etmek mümkün değil, kendini kurtarmak adına halkın parasıyla bu aracı aldı. Bolu halkı onun umurunda mı?






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!