
Mete, iyi bir hazırlık döneminin ardından takımın Bolu'da kampa girdiğini belirterek, “Futbolcularımız fizik ve moral olarak Boluspor maçına hazır. Onların olumlu havası bizleri de etkiliyor. Hepimiz bu haftanın önemini bilerek hareket ediyoruz” dedi.
Boluspor'un son hafta aldığı mağlubiyetle yarışta yara aldığını ifade eden Mete, “Her iki takım da süper ligi hedefliyor. Rakibimiz geçtiğimiz hafta kaybettiği puanları telafi etmek isteyecek, biz ise bay geçireceğimiz hafta öncesinde puan kaybı istemiyoruz. Hedefimiz yarıştan kopmamak. Boluspor deplasmanında kazanmaktan başka çaremiz yok. Bunun için doksan dakika sahada mücadele edeceğiz” diye konuştu.
Takımda bazı eksiklerin olduğunu kaydeden Mete, şöyle devam etti: “Mutlu kırmızı kart, Koray ise sarı kart cezası nedeniyle Boluspor deplasmanında görev yapamayacak. Hafif sakatlıkları bulunan Theo Weeks ve Evren ise son günlerde takımla birlikte çalışmaya katıldı. Bu oyuncularla ilgili kararı hocamız son durumlarına göre verecek. Ancak ne olursa olsun biz çok iyi bir ekibiz. Gerçek gücümüzü sahaya yansıtarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.”






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!