
TBMM komisyon üyeliklerine yapılan seçime dair karar Resmi Gazete’de yayınlandı. Resmi Gazete’de yayınlanan kararda, TBMM komisyonları üyeliklerine, Genel Kurul’un 12-13 Temmuz tarihli 8 ve 9’uncu bileşimlerinde yapılan seçimler sonucunda seçilen milletvekillerinin listesi yayınlandı.
ERCOŞKUN SÜRPRİZ OLMADI
Seçimin ardından, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu’na seçilmesi beklenen Ali Ercoşkun, beklendiği gibi komisyonda yer aldı. Komisyon başkanlığına ise Malatya Milletvekili Mahmut Mücahit Mutlu seçildi.
KÜPÇÜ ADALET KOMİSYONU’NDA
Meclis’in genç milletvekillerinden olan Fehmi Küpçü ise, avukat kimliği ile Adalet Komisyonu’nda yer alarak sürpriz yaptı. Komisyonun başkanlığına ise Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya seçildi.
Bilindiği üzere CHP Milletvekili Tanju Özcan ise TBMM kâtip üyeliğine seçilmişti. Bu dönemde 3 milletvekilliğimiz de TBMM’de önemli yerlerde yer aldı.
Bu iki vekilden bir şey olmaz baksanıza birisi zaten ticareti oralara kadar götürmüş diğeride zaten avukattı oda avukatlığına devam edecek Bolu bu işten ne kazanır merak ediyorum şahsen.
Her iki vekilimede başarılar diliyorum.Eğer bunlar hizmet getiremez ise kimse getiremez Tanjumu hizmet getirecek O kırmızı plakalı arabası ile Bolu sokaklarında gezsin ancak
yorumlar çöpemi gidiyor.ne o havalaramı girdiniz ekspres çalışanları.halkım ben halk yorum yapıyorsam yayınlamak zorundasınız.doğrumu!!!






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!