
Geçtiğimiz sezon kaydettiği gollerle Çaykur Rizespor'u Süper Lig yarışında tutan başlıca isim olan kaptan Mehmet Al, takım arkadaşlarına mesajlar verdi. Günebakış gazetesinin haberine göre, 28 yaşındaki oyuncu, hedefe ulaşılamadan noktalanan geçen sezondan çok dersler aldığını ve bunların takıma yeni katılanlar isimler tarafından da dikkate alınması gerektiğini vurguladı.
Yeni sezonda Çaykur Rizespor'un kaptanlığını yapacak olan deneyimli oyuncu, başarıya ulaşmanın yolunun teknik direktörün istediklerini yapmaktan geçtiğini belirtirken, ''Başarı için disipline ve ekip ruhuna inanmak gerekir. Bunu bize adapte etmeye çalışan bir hocamız var. Ona yardımcı olmalıyız. Yardımcı da oluyoruz. Ancak o zaman başarıyı yakalayabiliriz. Ben kendi adıma geçen sezondan çok ders çıkardım, herkes de çıkarmalı. Çünkü bir yıllık emeğimiz bir maçta gitti. Orduspor ile oynadığımız ilk maç aklımdan hiç çıkmıyor'' şeklinde konuştu.
Geçen sezon çok şey yaşadıklarını ve kendisini Çaykur Rizespor'a halen borçlu hissettiğini belirten Mehmet Al, istikrarsızlıktan yakınarak, ''İlk yarıda iyi sonuçlar aldık ancak ikinci devrede istikrarı bir türlü yakalayamadık. Bilhassa kendi sahamızda önemli puanlar kaybettik. Şimdi bunları konuşmanın fazla bir önemi yok. Dediğim gibi ben bunlardan gerekli dersi aldım. Takım kaptanı olarak bilhassa aramıza yeni katılan arkadaşlarıma hep bunları anlatıyorum. Bunları sadece takımda kalanlar değil, yeni transfer olanlarda bilmeli.. Çünkü herkes ders çıkarmalı.. İşte bunlardan dolayı kendimi hala kulübe borçlu hissediyorum'' ifadelerini kullandı.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!