
Bolu Belediyesinin ve Trafik Komisyonunun Bolu trafiğini içinden çıkılmaz bir hale soktuğunu söyleyen Hakan Bakan; “Caddenin ortasına dubaların konulmasına bir anlam veremedim. Bu tür bir uygulamayı ülkemizin hiçbir yerinde göremedim. Belediye Başkanımız Belediyenin parasıyla gittiği yurt dışı seyahatlerinde hangi ülkede böyle bir uygulama gördü” ifadelerine yer verdi.
Yapılan uygulamanın park problemini çözmeyeceğini söyleyen İşçi Partisi Bolu İl Başkanı Bakan; “Park problemini çözmek adına yapılan bu uygulamanın, olayı çözdüğü kanısında değilim. Tam tersine trafiği iyice arap saçına çevirmiştir. Dubaların ortasında bir boşluk bırakmışlar, oradan kimin gideceği belli değil. Bisiklet sürücüsü mü gidecek yoksa yaya mı belli değil. Bu saydıklarım gitse bile, çok tehlikeli olacaktır. Yol iyice daraldı ve eskisinden daha kötü bir duruma dönmüştür” dedi.
Bolu Belediyesi keyfi davranıyor
Bolu Belediyesinin yapmış olduğu keyfi uygulamaların halka zulümden başka bir şey olmadığını belirten Hakan Bakan; “ Caddelerimiz, sokaklarımız belediyenin keyfi uygulamalarıyla her ay, her hafta, her gün kazılıyor. Üzerimiz başımızda, toz toprak içinde kalıyor. Bolu caddelerinde yürümek veya araç kullanmak işkence haline geldi. Bolu halkı toz toprak içerisinde debelenip duruyor. Bir önceki gün geçtiğimiz yoldan ertesi gün geçemiyoruz. Yolların gidişatını değiştiriyorlar. Yollar bir gün geliş, bir gün gidiş oluyor. Bizde artık yolların değişkenliğini takip edemiyoruz” sözlerine yer verdi.
İşçi Partisi Bolu İl Başkanı Hakan Bakan konuşmasının devamında; “ Her gün polislerle kavga ediyoruz. Köşe başlarında yerleştirilmiş polisler, sürekli ceza kesip duruyorlar. Yani Kısacası Belediye tutuyor polis vuruyor. Olan Bolu halkına oluyor” dedi.
Boluda yaşayan birisi bunların sadece provakasyon için söylendiğini anlar.Bolu halkına olan dubalardan önce oluyordu.Her gün yüzlerce ceza yazılıyordu,onlarca araba çekiliyordu artık yok.Sayın Hakan BAKAN ne istiyor?Hala ceza mı yazılsın, park edenler çıkamasın mı?






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!