
Kasım ŞAHİN
Havanın soğuk olmasıyla üşüyen köylü kadınları, tüplü ve teneke sobalarda odun yakarak ısınmaya çalışırken, geçen hafta 10 liradan satılan hamsinin fiyatı bu hafta 7 liraya düştü. Öte yandan elektrik telinin üzerinde bir sıraya dizilen güvercinlerin görüntüsü ise dikkat çekiciydi.
Havaların soğuması yüzünden pazarda satış yapmaya çalışan köylü kadınları ısınmak için ellerinden ne gelirse onu yaptılar. Bazı köylü kadınları yanlarında getirdikleri tüplü sobalarla ısınmaya çalışırken, bazıları ise tenekelerden soba yaparak içlerinde odun yakıp ısınmaya çalıştılar.
Öte yandan geçtiğimiz hafta 10 liradan satılan hamsinin fiyatı bu hafta 7 liraya düştü. Yem firmalarının bu hafta hamsiye rağbet göstermemesi üzerine Bolulu balık satıcıları, Samsun’dan getiriler hamsiyi ucuz bulunca, tezgahlarını taze hamsilerle doldurup, satışa sundular. Geçtiğimiz hafta hem hamsinin az olmasından, hem yem fabrikalarının Karadeniz’deki hamsiyi çekmesinden dolayı zamlı satmak zorunda kaldıklarını, ancak bu hafta yem fabrikalarının hamsiye rağbet etmemesi üzerine ucuz balık aldıklarını, vatandaşa da ucuz sattıklarını dile getirdiler.
Pazartesi pazarında güvercinlerin elektrik telleri üzerinde safta toplanır gibi durmaları, özellikle pazarcı esnafının ve vatandaşların büyük ilgisini çekti. Birçok vatandaş ellerindeki cep telefonlarıyla safta toplanan güvercinlerin fotoğraflarını çektiler. Pazarcılar, güvercinlerin özellikle pazartesi günleri elektrik tellerine tüneyerek safta toplandıklarını, hayırsever vatandaşların kendilerine yem vermelerini beklediklerini söylediler. Ancak, güvercinlerin bu görüntüsü bizler için ilginç fotoğraflar serisinde yer aldı.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!