
Hakem Hüseyin Sabancı'nın maçın önüne geçtiğini belirten Kaya, "Verdiği kararlarla ilk dakikadan itibaren ortamı gerdi. Henüz 20. dakikada kalecimiz Atacan'ı vakit geçiriyor diye uyardı. Kartlar da genelde taraflıydı. 60. dakikada dördüncü hakem kulaklıktan, "Erdinç kasti faul yaptı, kırmızı kart" dedi. Sabancı gitti, Erdinç'e faul yapıldığına dair karar verdi" ifadesini kullandı.
'Neden Aydınus verilmiyor?'
1.Lig'de 28. haftanın en kritik maçının Boluspor ile Konyaspor arasında oynandığını vurgulayan başarılı hoca, "Buna rağmen Futbol Federasyonu, maçımıza Hüseyin Sabancı'yı atadı. Süper Lig'de kritik maçlar vardı, ama bu karşılaşma da 1.Lig'in en önemli müsabakasıydı. Neden benim maçıma Fırat Aydınus verilmiyor. Anlamakta güçlük çekiyorum" diye konuştu. Hüseyin Sabancı'nın 1.Lig'de bu sezon yönettiği 12 maçın 4'ünün Konyaspor mücadelesi olduğunu belirten Kaya, "Ben böyle bir istatistik görmedim. Konyaspor'un adeta uğurlu hakemi" yorumunu yaptı.
'Süper Lig'de de atın'
Tribüne gönderilmesiyle ilgili de konuşan Bahri Kaya, "Hocaya gittim neden diye sordum, teknik alanı ihlal ettiğimi söyledi. Süper Lig'de teknik direktörlük her maçta bunu yapıyor, atabiliyorlar mı, hayır! 25 yıllık kariyerimde böyle hatalı bir yönetim ilk kez gördüm. Kesinlikle tüm hakem camiasını eleştirmiyorum, onlara güvenim sonsuz. Ancak Hüseyin Sabancı büyük yanlışlar yaptı, zaten ilk baştan atanması hataydı. Gerekli itirazlarımızı federasyona yapacağız. Ama TFF de artık futbolun Süper Lig'den ibaret olmadığını anlasın. 1.Lig'e de değer versin. Ben Konyaspor maçını kazansam, ilk 2 şansım inanılmaz artacak. Fakat Süper Lig'e direkt çıkma umudumuz artık kalmadı" dedi.
'Neden pazartesi oynamıyorum?'
Son olarak Türkiye Kupası'nda Karabükspor ile perşembe günü oynayacakları çeyrek final maçına ilişkin eleştiriler de bulunan Bolusupor'un hocası, "Maçımız pazar günü, 3 gün aradan sonra kupada oynayacağız. Sonra yine 2 gün dinlenip, ligde karşılaşmaya çıkacağız. Rakibimiz Karabükspor ise ligde cuma günü oynadı. 5 gün dinlenmiş olarak karşımıza çıkacak, üstelik ligleri de bitti. Federasyon neden bizim maçımızı pazartesiye koymuyor. Neden takımlara destek vermiyor. TFF'nin öncelikli görevi adaletli bir rekabet ortamı yaratmak değil mi?" açıklamasını yaptı.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!