
Bilgilendirme toplantıları kapsamında bu gün oto tamir ve satış grubunda bulunan iş yeri sahipleri ile bir toplantı gerçekleştirildi. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen proje toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı Mücahit Engin, Belediye Danışmanı Yaşar Taşkıran, BESOB Başkanı Tahir Gayret, Bolu Bakkallar Şekerciler ve Bayiler Odası Başkanı Selahattin Ayen, Tuer Mühendislik Planlama Grubu adına Nilüfer Taşan ve sanayi esnafı katıldı.
Programın içeriği ile ilgili toplantı öncesi Belediye Danışmanı Yaşar Taşkıran tarafından bir açılış konuşması yapıldı. Yeni sanayi sitesindeki alana modern ve kullanışlı iş yerleri inşa etmek için farklı iş kollarında hizmet veren iş yeri sahipleri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Taşkıran “Şehir dışına çıkması planlanan sektörlerle ilgili bir araya gelerek bilgilendirme toplantıları yapıyor, karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuyoruz. Bu toplantılardaki amacımız meslek gruplarımızın yeni alanda planladığımız projede iş yerlerinin en verimli şekilde ve ölçülerde kurulmasını sağlamak” dedi.
Toplantıya Tuer Mühendislik Planlama adına sunum yapmak için katılan Nilüfer Taşan’da, “Bu gün oto grubuyla, yarında alüminyum ve tekstil grubuyla bir araya gelerek yeni sanayi alanında planlanan çalışmalarla ilgili bilgilendirme toplantısı yapacak ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunacağız” dedi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!