
CHP'li gençlerin başlattığı kampanya sonrası toplanan mektupların, Silivri Cezaevi’ne gönderilmesi için PTT binası önünde buluşan CHP Bolu İl Teşkilatı, basın açıklaması yaptı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın da katıldığı törende, partiden yapılan açıklamada, “Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal 490 gün halkın iradesine rağmen tutukludur. Peki vekillerimiz yani halkın iradesini tutukluğa mahkum eden bağımsız Türk mahkemeleri mi yoksa sözde demokrasi aşığı Tayyip Erdoğan mahkemeleri mi? AKP’nin ve başbakanın demokrasiden ne anladığını bilmiyoruz ancak demokrasiyi hangi amaçlar uğruna kullandığını çok iyi biliyoruz” denildi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın her fırsatta CHP’yi darbecilikle suçladığını belirten CHP Bolu İl Teşkilatı, “80 darbesinde yüzlerce partilimiz hapis yatarken, işkence görürken, sen hangi mahkemede yargılandın? Sayın başbakan, sen hiç işkence gördün mü? AKP darbelere meydan okuduğunu söylüyor. Peki, AKP ve Sayın başbakan, Kenan Evren’e ceza verdi mi? Kendisine muhtıra veren Genelkurmay Başkanı’na ceza verdi mi? cezayı geçtik. O komutana devlet üstün hizmet madalyası verdi. Bu sefer soruyu biz soruyoruz; darbelere biz mi ortağız AKP mi?” ifadelerine yer verdi.
Basın açıklamasının ardından 500’ü Mehmet Haberal’a, 500’ü de Mustafa Balbay’a iletilmek üzere toplam 1000 adet mektup Silivri Cezaevi İnfaz Kurumu’na gönderildi.
Gençlerimize ve bu konuda gerekli duyarlılığı gösteren CHPye sonsuz teşekkürler...






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!