
Mengen belediyespor, 2012-2013 futbol sezonu için 1.amatör kümede oluşan lige, 10 takım olarak tek gurup oluşması ve ilk dört takımın play-of oynanacak olması nedeniyle daha sıkı hazırlanıyor.
Kendi sahalarında hazırlanıyorlar
Bolu’da bulunan birçok amatör takımın saha sıkıntısının olduğunu belirten Mengen Spor Kulübü, bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada, amatör takımın sıkıntılarından söz edilirken, Mengen Spor olarak tüm imkanların değerlendirildiği, yönetimin her türlü ihtiyacı karşılamaya çalıştığı açıklandı. “Bu sene iki kulvarda belki bir kulvar daha ilave olarak mücadele yapacak olması amatörlerde istenilen başarının artık gelmesi gerektiği inancında olduğudur. Son 2 yılda play-of lara kadar gidip oradan geri gelinmesi Bolu’ da uzun süren şampiyonluk özleminin gelmesi gerektiği” vurgulandı.
“Halktan da destek bekliyoruz”
“Yönetim den alınan desteğin aynısını Mengen esnafından ve halkından beklemekteyiz” ifadelerinin yer verildiği açıklamada “18 Ekim 2012 akşam saatlerinde yapılan antrenmana yönetim olarak katılım olmuş aynı zamanda bütün Tatlı ikramında bulunulmuştur. Başkan ve Başkan yardımcısı olarak bir müddet antrenman yakından takip edilmiş yaklaşık 30 kişi ile yapılan antrenmanda bu sene kendi özümüzle mücadele edileceği ve herhangi bir transfer yapılmadığı görülmüştür. Geçen sene kadro iskeleti korunmuştur. Kulüp Başkanı ve Belediye başkanımız Osman Erarslan “Bu konuda bütün okullardan destek için öğretmenlerin yardımcı olmalarını talep edeceğiz. Öğrencilerin şu an 2 tane hocamız da bu konuda deneyimli olduklarını yalnız destek için beden eğitim öğretmenlerinin ve bu işi bilenlerin öğrencileri tespit edip bizlere bildirmeleri gerekmektedir. Aynı zamanda üniversite öğrenci sayımızda artmakta olup bu öğrencilerinden yararlanmak istiyoruz.” İfadelerine yer verildi.
Açıklamaya “Futbolcularımız çalıştıran teknik heyetimiz Hocalarımız ise Suha Yaman ve Mustafa Özdemir ise bize yönetimin tam destek olduğunu ama gerekli Mengen halkının desteğinin Maddi ve manevi olarak gerçekleşirse bunu daha güzel olacağı bunda önce 2 yıl boyunca Play of a kadar gelindiği fakat burada gerekli desteği bulamadığımızı artık bunun olması gerektiği kanısındayım. Alt yapı ile ilgilenen Hocamız Suha Yaman ın Bir proje başlattıklarını bunun en önemlisi alt yapı için olduğunu bunu yapabilirsek çok iyi olacağı inancındayız.”ifadeleri ile son verildi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!