
Haber; Murat Çelik
Son günlerde şehit ve gazi ailelerine destekler çığ gibi büyürken, bir destek de bilgisayar firmasından geldi. Bolu’da 14 yıldır bilgisayar ve tamirat konusunda hizmet veren Bilgisayar firması, vatan uğruna gözünü kırpmadan hayatını feda eden şehit ve gazi ailelerine ücretsiz teknik destek hizmeti vermeye başladı. Vatan uğruna canlarını veren şehitlere vefa borcunu ödemek için kampanya başlattıklarını söyleyen Bilgisayar firmasının İşletmecisi Erkan Kır, “Dayım Tekirdağ’da taksicilik yapıyor. Orada şehit ve gazi ailelerinden ücret almıyor. Bende onun bu davranışını örnek alarak kampanya başlattım. Şehit ve gazi ailelerimizin teknik destek istemesi durumunda ücret almayacağız. Yani bilgisayarlarını ücretsiz tamir edeceğiz. 14 yıldır Bolu’da esnaflık yapıyorum. İnşallah herkese örnek olur” dedi.
Uygulamaya bir ay önce başladıklarını hatırlatan Erkan Kır, “Kampanyamız başlayalı daha bir ay oldu. Birçok kurum ve kuruluştan teşekkür edenler oldu. Şuana kadar şehit aileleri tamir için değil, teşekkür etmek için geliyorlar. Belediye 4 yıl boyunca pankartımızın asılı durmasına izin verdi. Daha sonra bunu 5 yıla çıkardık. 5 yıl boyunca şehit ve gazi ailelerinden ücret almayacağız” şeklinde konuştu.
Dükkanın önüne, “Şehit ve Gazi ailelerine teknik servis ücretsizdir” yazılı pankart asan Erkan Kır, örnek davranışıyla herkesin takdirini kazandı.
Ben bütün şehit aileleri adına sizlere teşekkür ederim. Çıktığınız bu yol çok hayırlı bir yol.Allah sizlerden razı olsun.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!