
Ahmet Hakan, Tarafsız Bölge'de CHP'li Özcan'ın son dakikada CHP Genel Merkezi tarafından engellenmesine isyan etti.
İnternetajans’ta yer alan habere göre Hakan, 'Bugün gün boyunca yayınladığımız tanıtım videolarında CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın da programa katılacağını duyurduk. Ancak, Özcan, Ankara'dan İstanbul'a geldi. Özcan'ın programa katılması CHP Genel Merkezi'nden gelen bir telefon ile engellendi. Özcan da programa çıkmaktan vazgeçti. Bize CHP'liler, 'Neden CHP'lileri programınıza çıkarmıyorsunuz? CHP'lilere neden söz hakkı vermiyorsunuz?' siteminde bulunuyordu. Artık bu konunun muhatabı biz değiliz CHP Genel Merkezi'dir. Şikayetlerinizi oraya iletiniz' dedi.
CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan Twitter'daki hesabında önce, 'BU AKŞAM SAAT 21:30'DA CNN TÜRK'TE TARAFSIZ BÖLGE PROGRAMINDA AHMET HAKAN'IN KONUĞU OLACAĞIM.' Tweetini attı. Daha sonra ise programa katılmayacağının belli olmasından sonra takipçileriyle şu bilgiyi paylaştı: 'Bugün katılacağımı duyurduğum CNN TÜRK teki Tarafsız Bölge programına katılışım ileriki bir tarihe ertelenmiştir. İlginize teşekkür ederim.'
CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, CNN Türk'te Enver Aysever'in sunduğu programa konuk olacaktı. Ancak yine CHP Genel Merkezi tarafından Güler'in Aysever'in programına çıkması engellenmişti.
Tanju bey kendini parti üstü görüp gölge İL BAŞKANI, BELEDİYE BAŞKANI sonrada GENEL BAŞKAN olmaya kalkarsa cevabını alır böyle.Onu bir yere getiren akrabasını ve diğer büyüklerine haksızlık yapıp 5 yıllık DP li bayana arka çıkmayıp herkez için eşit olsa daha iyi olacak.
Acep neden? Yoksa CHP genelmerkezinde pek itibarı yokmu kendisinin yoksa daha ilk senesinde her zamanki gibi üstündekilerin altını oymayamı başladı






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!