
Haber: Ebru EYVAZOĞLU
Abant İzzet Baysal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi bünyesinde hizmet verecek olan Ali Ericek tatbikat Camiinin temel atma töreninde konuşma yapmak üzere kürsüye çağrılan Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, şaşkınlık yarattı. Bolu’da uzun yıllar AİBÜ Öğretim Görevlisi olarak görev yaptıktan sonra, dün açılışta boy gösteren İbrahim Korkmaz, kürsüye konuşma yapmak üzere çağrılınca şaşkın bakışlar altında konuşmasına başladı. İbrahim Korkmaz, “Şimdi Milletvekili arkadaşlarım tabi sen nerden çıktın diye bakıyor. Ben size göre daha fazla burada olma hakkına sahibim diye düşünüyorum. Bunun tarihi sebepleri var. Çok derin tarihi sebepleri. Çünkü biliyorsunuz Düzce Bolu’nun bir parçasıydı. Gönül olarak hala biz Bolu’yu gönlümüzde taşıyoruz. Bu açıdan tarihi bir hakkımız var. Bunun yanında AİBÜ kurulduğu anda biz buraya bağlanmıştık ve ben 2006’ya kadar uzun yıllar AİBÜ’nün bir öğretim üyesi olma şerefine eriştiğimi düşünüyorum. Bu açıdan da hakkım var diye düşünüyorum” dedi.
Ardından da Bolu’da hayırsever sayısının Düzce’ye göre daha fazla olduğunu belirterek, “Bolu niye her zaman ileride? Çünkü Bolu gerçekten çok değerli insanlar yetilştiriyor. Diğerleri yetiştirmiyor mu? Yok diyemem. Ama Bolu daha fazla yetiştiriyor” dedi.
Düzce’ye göndermelerde bulunan Ak Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, “Düzce beni topa tutar, bizde yok mu diye? Bolu kadar yok kim ne derse desin. Ben bu üniversiteyi buraya kurmakta emeği geçen rahmetli İzzet Baysal’a gani gani rahmet diliyorum. Ama görüyorum ki yeri boş kalmıyor. Ericek Ailesi de adım atmış. Daha pek çok hayırsevere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!