
Aday olma kriterlerinden olan parti eğitimi, CHP Genel Merkez Eğitmenleri tarafından 4 ilden gelen toplam 108 kişinin katıldığı bir eğitimle tamamlandı. Türkiye’nin yeni dönemde nasıl yönetilmesi gerektiğine dair teknik ve uygulamalı derslerin de verildiği eğitimde açılış konuşmalarını CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı gerçekleştirdi.
Bolu’nun üç Belediye Başkanı Aday Adayının da katıldığı eğitime, yine Bolu’dan 70’e yakın aday adayının katıldığı öğrenildi.
Perihan Sarı yaptığı açılış konuşmasında, sık sık gerçekleştirilecek eğitim çalışmalarının sonucunda eğitimli ekiplerle sahalara çıkacaklarını, Türkiye’nin yerel yönetimlerini de bu ekiplere halkın güvenle teslim edebileceğini belirtti.
Kazım Karsu ise Cumhuriyet Türkiye’sinin CHP’ye ve kadrolarına ihtiyaç duyduğunu, bu eğitimin sonucunda aday adaylarının bir sınava daha gireceğini, bu sınavın da bulundukları bölgelerdeki seçimleri kazanmak ve daha güzel bir Türkiye yaratmak olduğunu söyledi.
Bu eğitimde yer alamayan aday adaylarının, Aralık ayında Ankara’da yapılacak eğitime katılabilecekleri iletilirken, bu eğitimlerin adaylık kriterlerinin arasında önemli bir yer tuttuğu da söyleniyor.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!