
Gerede Belediyesi geçen yıl başladığı sıcak asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ana caddelerin bitirilerek hizmete açılması sonrasında ekipler program dâhilinde yürüttüğü çalışmalarına Dayıoğlu Mahallesi ve Yeni Mahallede çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ana caddelerde bitirilen asfalt ve kaldırım çalışmaları sonrasında yepyeni bir görünüm kazanan caddelere vatandaş tam not verdi.
Ağırlıklı olarak doğalgaz çalışmalarından kaynaklanan bozulmalar sebebiyle Dayıoğlu Mahallesinde birkaç gündür devam eden asfalt kazıma çalışmaları sonrasında sıcak asfalt çalışmaları başladı, diğer yandan Yeni Mahalle Mimar Sinan caddesinde de asfalt kazıma işlemi devam ediyor. İşlemlerin bitmesiyle birlikte Yeni Mahalle Mimar Sinan Caddesi, Eyüp Sultan Caddesi, Fatih Sultan Mehmet, Nalbant ve 100. Yıl Caddeleri, Demirciler Mahallesi H. Baki Çevikoğlu Caddeleri de sıcak asfalt yapılacak.
Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Ömer Baygın şunları söyledi "Yaz mevsiminden kalan bu güzel havalarda Dayıoğlu Mahallemizin önemli caddelerinden olan Avaroğlu Caddesinde sıcak asfalt çalışması yaptık ve halkımızın istifadesine sunuyoruz, ayrıca ekiplerimizin bir bölümüde Yeni Mahallede çalışmalarına başladı birkaç gün içerisinde de Yeni Mahallede Sıcak asfalt çalışmalarımız başlayacak ve hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Belediyeciliğin asli görevleri arasında yer alan alt ve üst yapıyla ilgili yaptığımız çalışmalar neticesinde İlçemizdeki alt ve üst yapı sıkıntılarını tamamen bitiriyoruz” dedi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!