
Haftalar ilerledikçe kendine gelen BAL ligi takımlarımızdan Mudurnuspor lige ısındı. İki haftada 4 puan almasını bilen Mudurnuspor zorlu deplasmandan bir puanla dönüyor. Afyon deplasmanında İscehisarspor ile zorlu bir müsabakaya çıkan Mudurnuspor maçın hemen başında 17’nci dakikada kalesinde golü görünce karşılaşmada 1-0 geriye düştü. Gol sonrası oyundan düşmeyen Mudurnuspor golden 3 dakika sonra sahada 10 kişi kaldı. Gökhan Dokucu kırmız kart görerek Mudurnuspor’u 10 kişi bıraktı. Hem yenilen gol hem de kişi eksikliği moral bozmazken, Mudurnuspor maça daha iyi konsantre olup ev sahibi ekipten en azından bir puan alıp maçı bitirmek istiyordu.
Oyunda eksik olmasına rağmen dengeyi kuran Mudurnuspor 41’nci dakikada serbest atış kazandı. Atışı kullanan Yetiş, serbest vuruşu top direk kaleye gönderdi ve takımı adına beraberlik golünü kazandırdı. Devre biterken Mudurnuspor hem eksik oynayıp hem de 1-0 geride olduğu karşılaşmada beraberlik sayısını kazandı. İlk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi
İkinci yarıda skoru koruyup eksik olduğu maçta 75 dakika rakibi İscehisarspor’dan bir kişi eksik olan Mudurnuspor rakibi ile başa baş bir mücadele ortaya koydu. Kırmızı beyazlılar karşılaşma sonunda bir puanı almasını bildi.
Geçtiğimiz hafta Bolu’da Emirdağspor’u 1-0 mağlup eden Mudurnuspor bu haftada İscehisarspor’dan bir puan alırken hanesine 4 puan yazdırmasını bildi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!