
2013 yılının Şubat ayında çalıştığı inşaatın çatısından düşen Yakup Aksu’nun bir günde hayatı değişti. İnşaatın çatısına kiremit yenilemek için çıkan Yakup Aksu, çatıdan düşünce tam 2,5 ay boyunca yoğun bakımda kaldı. Yaşadığı iş kazasından yapılan tedaviler sonucunda Aksu’nun hayatı kurtuldu ancak bir daha eski yaşantısına dönemedi. Gündelik işlerde çalışan Aksu, iş kazasından sonra kısmi felç geçirdi ve bir daha yataktan kalkamadı. Üstelik Aksu’nun sağlık problemleri bununla da sınırlı değil. Geçirdiği kazadan sonra Aksu, yatağa bağlı kaldığı gibi oksijen makinesine de bağlı yaşıyor. Kaza sonucu 2 ay boyunca Akciğerindeki iç kanama durdurulamayınca Aksu oksijen makinesi olmadan nefes dahi alamaz oldu.
Aksu “Ben günlük işlerde çalışıyordum. Bir inşaatın çatısını yenilemek üzere çatıya çıktım. Arkadaşıma çok kayıyor dikkat et bile diyemeden kendim düştüm. Sonrada bir daha çalışamadım. O günden sonra işverenim bana telefon açıp bir geçmiş olsun bile demedi. Ondan beklediğim tek şey oydu. Eğer arayıp bir geçmiş olsun deseydi ben şikayetçi dahi olmazdım. Ama şimdi ondan sigortamı ödemesini istiyorum” dedi.
40 Yıllık eşi Süsember Aksu ise Yakup Aksu’nun bu süreçteki en büyük destekçisi. Eşinin her türlü bakımını şikayet etmeden üstelenen Süsember Aksu’nun tek istediği evinin direği Yakup Aksu’nun sağlığına kavuşması. Süsember Aksu’nun en çok içini acıtan şey ise,1 yıla yakın bir zamandır yatağa bağlı olduğu için Yakup Aksu’nun sırtında çıkan yaralar.
Süsember Aksu “Benim hiçbir isteğim, ihtiyacım yok. Çok şükür evlatlarımız ne ihtiyacımız varsa görüyorlar. Tek istediğim eşimin sağlığına kavuşması. Sırtındaki yaraları gördükçe benim canım yanıyor. Bolu’ya gitmesi lazımmış ama ambulans gerekiyor. Nefes alamadığı için taksi tutup getiremiyoruz. Ben sadece işveren tarafından eşimin sigortasının ödenmesini ve Bolu’ya gitmesi için bir ambulans ayarlanmasını istiyorum” dedi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!