
Ercoşkun, seçim çalışmaları esnasında yaptığı açıklamada; “TBMM'de çok yoğun bir çalışma sürecini yaşadık, yerel seçim sürecinde Bolu'da kadın kolları, gençlik kolları, belediye meclis üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımızla çok zevkli, çok canlı bir çalışma yapıyoruz ve kapı kapı, ev ev dolaşarak vatandaşımızın dilek ve şikayetlerini dinliyor sorunlara ortak çözüm yolu buluyoruz” dedi.
Seçime kısa bir süre kaldığına dikkat çeken Ercoşkun, “30 Mart’a 18 gün kaldı millet takdirini iradesini sandığa yansıtacak. Türkiye’nin geleceğini yönünü Türkiye’nin bugüne kadar elde ettiği kazanımlarının devam edip etmeyeceğinin iradesini sandık belirleyecek. AK Parti teşkilatı olarak milletimizden aldığımız yetkiyi ancak millete teslim ederiz. Bolu’da başta kadın kollarımız olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımız belediye meclis üyelerimiz milletvekili arkadaşımız ve belediye başkanımız herkes farklı koldan vatandaşımızla birlikte olmaya çalışıyor. Biz bugüne kadar vatandaşımızla birlikte olduğumuz için zorluk çekmiyoruz.Fakat Bolu’nun 491 köyü ve bunlara bağlı bin 150 mahallesi sekiz tane merkez dışında ilçesi ve üç tanede beldesi var. Vatandaşlarla temasları ancak bu kadar büyük bir teşkilatla gerçekleştirebiliriz. Teşkilatımızın gücü coşkusu şevki bize heyecan veriyor. Genel merkezimizin ve sayın bakanlarımızın da bize vermiş olduğu desteklerle seçim çalışmalarını 30 Mart akşamına kadar devam ettireceğiz. Milletimiz iradesine sahip çıkıyor,Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkıyor 30 Mart akşamı hepimiz bu başarıyı kutlayacağız” diye konuştu.
Vekil bey; yalanlarınıza artık kimse inanmıyor.Milletin iradesi suratınıza tokat olarak inecek. Gazetelerde partinizle ilgili yorumları okumuyor musunuz? Partinizin Bolu il örgütünün alavere dalavereleri milletin dilinde. Ne yüzle bizden oy istiyorsunuz?
Cebinizden başka bir şey düşünmeyenler,artık boşuna heveslenmeyin sona gelindi.Bu millet oyunların hepsini gördü.Bundan sonra boluda yaşayacağıma göre afyon yutmağa da niyetim yok.
Aman kömür ve makarnayı eksik etmeyin. Yoksa nasıl kandıracaksınız?






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!