
Haber: Mehmet KORKUSUZ
Yeni Akit Gazetesi’nin “Tayin’de tek şart Gülen’e hizmet” başlıklı dünkü manşeti gündemde bomba etkisi yarattı. İ.D. isimli bürokratın açıklamalarına yer verilen haberde, Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları adeta “paralel” olarak nitelendirildi.
Yeni Akit Gazetesi’nin bu manşeti, Bolu Valiliği yaptığı dönemde İbrahim Özçimen hakkında Sabah Gazetesi’nin yayınlarını akla getirdi. 17 Aralık operasyonları sonrası Sabah Gazetesi’nde “İmamın vali kayınbiraderi” başlığıyla yayınlanan haberde, Özçimen’in “paralel yapının emniyet imamı” O.H.Ö'nün kayınbiraderi olduğu iddialarına yer verildi. Yayınlarda ayrıca, “Eniştesi sayesinde istediği yere atanan Özçimen'in soyadını değiştirerek izini kaybettirmeye çalıştığı iddia edilmişti” ifadeleri kullanıldı.
O dönem hakkındaki iddialar nedeniyle uzunca bir süre gündemde kalan Özçimen, Cumhurbaşkanı Gül'ün imzaladığı kararname ile merkeze çekilmişti.
ÖZÇİMEN: BU HAYSİYET CELLATLIĞI!
Kararname sonrası Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ne veda ziyaretinde bulunan Özçimen, hakkında çıkan haberleri yalanlamaya bile gerek duymadığını ifade etti. Özçimen, giderayak yaptığı açıklamalarında şunları söyledi: “Karşımda muhatap yok ki. Biri olsa konuşsak, anlaşsak. Yanlış yaptığım bir şey yok ki. Bu memlekette yanlış işler yok değil şüphesiz. Keşke yanlışın üstüne hep beraber gitsek. Bu noktada da içim rahat gidiyorum. Bana hırsızsın deselerdi ya da hırsızlık yapsaydım, hiç konuşulmasaydı bile çok ağırıma giderdi.
Ama bu gazetecilik değil. Bu haysiyet cellatlığıdır. Ben bir gazeteyi karşıma almak istemem. Adam o hali kendine razıysa koyuver gitsin. Ne denir ki buna? Şu yolu yanlış yaptın deseniz, bu sizin en tabii hakkınız. Twitter’daki takipçi sayımla bana operasyon mu yapıyorsun? Yalanlamaya bile gerek duymadım. Bu millet getirmiş, beni en şerefli yere oturtmuş. Bu şerefe leke sürmüş isem ben kötüyüm.”
Şimdi konuşsana vali






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!