
Mudurnu ilçesinde Taş ocağı işletmesinin köylerine zarar vereceği için ocağa çıkan yolda oturma eylemi yapanlar Mudurnu Jandarma Komutanlığında ifade verdi.
Ocağa giden yol güzergahında oturma eylemi yapan köylü kadınlar, güvenlik kuvvetlerinin müdahalesi ile dağıtılmıştı. Köylüler bir sonraki gün eyleme devam ederken ifadeleri alınmak üzere özel bir minibüs ile Mudurnu Merkez Karakol komutanlığına getirildi. Burada 16’sı kadın 3’ü erkek toplam 19 kişi ifade verdi.
AÇLIK GREVİ DEVAM EDİYOR
Mudurnu ilçesinde taş ocağının faaliyetine son vermesi amacıyla açlık grevi başlatan köy sakinleri, Manisa'nn Soma ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu.
Yeniceşıhlar köyü sakinleri, yerleşim yerinin yakınına kurulan taş ocağının kapatılması için açlık grevini sürdürüyor.
Bolu Çevre Platformu üyeleri de köylülere destek olmak için ilçeye geldi. İlçede başlatılan imza kampanyasına destek veren platform üyeleri, daha sonra Yeniceşıhlar köyüne gitti.
Taş ocağına yürüyen grup, "Yeniköy halkı yalnız değildir", "direne direne kazanacağız", "kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiç birimiz", "suyuna, köyüne, doğana sahip çık" sloganları attı.
Grup, Soma'daki faciada hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunduktan sonra eylemi sonlandırdı.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!