
Haber: Ebru EYVAZOĞLU
Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin adı birleşmenin ardından değişiyor. Hastanenin yeni tabelası yakında takılacak. Hastanenin yeni adı ise “TC Sağlık Bakanlığı Bolu Kamu Hastaneler Birliği Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Devlet Eğitim ve Araştırma Hastanesi” olacak.
İki hastanenin personeli de birleştirilecek. Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Murat Özmen, Kamu Hastaneler tarafında 1200 kadar devlet memuru ve 800 kadar da taşeron firma çalışanı olduğunu, AİBÜ Tıp Fakültesi’nde de 600 kadar personel ile toplam rakamın 2 bin 600’e ulaşacağını söyledi.
Hastaneler birleşince ameliyathanelermi büyüyor?Yabancı doktorlar geliyor mu?Amerikalı ve İngiliz doktorları çok parada verseniz bizim hastanelerde çalışmak isterler mi?İnsanın bu durumlar karşısında hasta olası geliyor.Sağlığını yerim senin.
T.C. mi? bi yanlışlık olmasın.. :)






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!