
Ak Partili Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in 650 bin TL’lik makam aracı satın alması üzerine ülke genelinde belediye başkanlarının makam araçlarının maliyetleri kamuoyu gündemine oturdu.
Kamuda astronomik rakamlarla makam aracı alındığı iddiaları sonrası, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın makam aracı da gündeme geldi. Yaklaşık 3 yıl önce satın alınan Toyota Land Cruiser marka makam aracına sahip Başkan Yılmaz’a o dönem makam aracı ne kadar ücret ödenerek tahsis edildi. Aracın 300 Euro olduğu yönündeki spekülatif iddialar üzerine Bolu Belediyesi, resmi internet sitesi aracılığıyla kamuoyuna açıklamada bulundu.
Yılmaz’ın Toyota Land Cruiser marka makam aracının 24 Mart 2011 tarihinde KDV dahil 145 bin 140 TL’ye satın alındığı bildirildi.
Bolu Belediyesi’nin açıkladığı rakam ile Düzce Belediye Başkanı Keleş’e tahsis edilen makam aracı arasındaki astronomik ücret farkı dikkat çekti. Düzce Belediye Başkanı Keleş’e alınan 650 bin TL’lik araçla Yılmaz’ın aracının aynısından 4 tane alınabileceği dikkatlerden kaçmadı.
Olurmu yahu, Düzce Belediye Başkanının bizim Başkanımızdan fazlalığı ne, Biz daha iyisini alalım, başkanımızı külüstür bir araçla mı gezdirecez, hadi seferberlik yapalım, pamuk eller cebe. Durmak yok yomaya devam.
300 ile 350 emekli,bir araya gelip bir aylık emekli maaşlarını verseler bu araca sahip olabilirler.Olabilirlerde yalnız hiç birisi bu araca binemez.Aracın yakıtını kim dolduracak?
lukas araba santant aldi gidiyor 26 yildir almanyada yasiyorum benin yasadigim sehirdeki belediye baskanin böyle arabasi yok ben bir türkiye cumuryeti vatandasi olarak hakimi helal etmiyorum size saltanat pesindesiniz lüks araba pesindesiniz türkiyede 450bin luks makam arabasi var almanyada 40 bin tane sorum sizin san arkadaslar bu gidisata tdur demek gerekiyor
bende aracımı 2011 yılında 40 bin liraya aldım ama şimdi 70.000tl. Ne ile neyi karşılaştırıyorsunuz anlamak imkansız.
Merak deyin fesatlık deyin, Başkanımızın TOYOTAsının ikinci el fiyatı bile 100-120 BİN EURO...Belediyemiz herhalde EUROyu LİRA ile eş tuttu...Bu aracın yenisinin piyasa değeri 186,950
Dua edin bir gün sizin de olur.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!