
Ramazan ayında yankesiciler de fazla mesai yapmaya başladı. Yankesicilerin yeni yöntemi ise üstünde leke olduğunu söylediği kişilere yaklaşarak, paralarını çalarak uzaklaşmak. Bolu’da aynı şekilde iki yankesicilik olayı meydana geldi.
İhsaniye Mahallesi’nde bir dolandırıcı, hal pazarında bulunan bir şahsın yanına gelerek “Kolunuzda leke var, lekeyi temizleyeyim” dedi ve şahsın kolunu temizlemeye çalıştı. Şahsın yanında ayrılması sonucu alışveriş yapan şahıs, bir süre sonra ceplerini yokladı. Cebinde bulunan 1200 TL’sinin ve maaş kartının bulunmadığını fark eden şahıs, hemen karakola giderek şikayetçi oldu.
Diğer bir dolandırıcılık olayı ise aynı gün Köroğlu Mahallesi’nde meydana geldi. M.Ö. camiden çıkıp evine gittiği esnada bir erkek şahıs yanına gelerek üzerinin pislendiğini söyledi ve üzerini sildi. M.Ö. üzerini silen şahsın daha sonra haberi olmadan cebinde bulunan 1900 TL’sini çalarak kaçtığını ve kendisinin de yakalayamadığını ifade etti. Karakola giden M.Ö, parasını çalan şahıstan şikayetçi oldu.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!