
Hürriyet Caddesi Üzerinde Mehmet Fehmi Suveren isimli vatandaşa ait arsa üzerine benzinlik yapılması için Boluspor kulübüyle sözleşme imzalanmıştı.
BOLUSPOR’A KALICI GELİR!
Boluspor’a kalıcı gelir temin etmek için çalışmalarına başlayan Boluspor yönetimi, Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan boş arsanın sahibi Mehmet Fehmi Suveren’le görüşmüş ve anlaşmıştı. Yapılan sözleşmeye göre arsa üzerine Boluspor tarafından benzinlik ve LPG dolum istasyonu açılacaktı. Bunun için gerekli olan İmar tadilatı da Bolu Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı görüşmelerinde alınmıştı.
İZİN ÇIKINCA, ARSA SAHİBİ TEK TARAFLI SÖZLEŞMEYİ İPTAL ETTİ
Bolu Belediye Meclisi’nin arsa üzerine benzinlik ve LPG istasyonu yapılmasına izin vermesinin ardından, arsa sahibi Mehmet Fehmi Suveren, kırmızı beyazlı kulübe bir ihtarname çekmiş ve kulüple yaptığı sözleşmeyi tek taraflı iptal etmişti.
BENZİNLİK VE LPG İZNİ, İPTAL EDİLDİ
Boluspor’a kalıcı gelir kapısı olması amacıyla verilen izin sonrası Bolu kamuoyu yaşanan gelişmeleri merakla izlerken, Bolu Belediyesi’ne verilen bir şikayet dilekçesi gözleri yine arsaya çevrildi. Bolu Belediyesi’ne yapılan şikayet sonrası, arsaya verilen Benzinlik ve LPG dolum izni yapılan incelemeler sonrası iptal edildi.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!