
Göreve yeni başlayan Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın 76 kişilik MKYK listesini oluşturdu.
Oluşturulan MKYK listesinde Bolu’dan Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadî İdari Bilimler Fakültesi iktisat bölümünden Ahmet Gürkan Kaleli ve Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden Mehmet Şerif Mahmutoğlu isimleri de yer aldı.
Geçtiğimiz yıllarda Ak Parti Bolu Gençlik Kolları yönetimlerinde de bulunan Ahmet Gürkan Kaleli ve Mehmet Şerif Mahmutoğlu bundan sonra siyasi arenada görevlerine Ak Parti Genel Merkezinde devam edecekler. Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurrahim Boynukalın ilimizde İktisat bölümü öğrencisi olan Ahmet Gürkan Kaleli’yi Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Birim Başkanı olarak görevlendirdi.
Yaşanan bu gelişme sonrası Gençlik Meclisi eski Başkanı Selçuk Akbay, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK’ya seçilen yardımcısı Mehmet Şerif Mahmutoğlu’nu tebrik etti. Akbay açıklamasında, “Kendi ekibimden olan yardımcı kardeşim Mehmet Şerif Mahmutoğlu’nu iktidar partimizin genel merkezde gençlik yönetiminde söz sahibi olmasından dolayı gurur duyuyorum. Bundan sonraki görevinde başarılar dilerim. Ayrıca Bolu’dan Asım’ın Nesli Topluluğu Başkanı olan Ahmet Gürkan Kaleli arkadaşım MYK Yerel Yönetimler Başkanı olmuştur. Buradan onu da ayrıca tebrik eder, görevinde başarılar dilerim” diye konuştu.

Bravo gençler,Bolu sizinle gurur duyuyor.Sizler gibi değerli gençleri daha yüksek mevkilerde görmekten mutlu olacağız.
Her iki genç arkadaşımıda canı gönülden tebrik eder,görevlerinde başarılar dilerim.
ahmet tam bir siyasetçidir zaten herkese farklı oynar






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!