
Bolu Belediyesi yeni ulaşım sistemindeki aksaklıkları gidermek için vatandaşlardan yardım istedi. Otobüsler konusundaki şikayetler için anında işlem yapılacağını dile getiren Bolu Belediyesi, yaptığı duyuruda vatandaşların 444 26 58 nolu telefona şikayetlerini iletebileceğini açıkladı.
Bolu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Vatandaşlarımız, 2015 yılında Bolu Belediyesi tarafından yeni hizmete giren toplu taşıma sistemi ile ilgili tüm istek ve şikayetlerini Belediye’nin ücretsiz hattı 444 26 58 nolu telefonunu arayarak bildirebilirler.
Yeni sistemdeki toplu taşıma araçları, araç takip sistemi ve 24 saat kayıt yapan kamera sistemi ile izlenmektedir. Ayrıca çağrı merkezinde sadece toplu taşıma araçlarından gelen istek ve şikayetlerin hızlı bir şekilde sonuçlandırılması amacıyla ekip görevlendirilmiştir.
Vatandaşlarımızın toplu taşıma araçlarında karşılaştıkları olumsuz durumlarda belediyemizin ücretsiz 444 26 58 nolu telefonu araması sonucu görevli personel tarafından kendisine anlık dönüş yapılacaktır.
Bu sebeple yeni sistemde meydana gelebilecek olumsuzlukların daha hızlı çözülmesi adına vatandaşlarımızdan yaşadıkları sıkıntıları anında ücretsiz şikayet hattına bildirmelerini rica ederiz.
Ayrıca 1 Şubat 2015 tarihinden sonra nakit binişler yapılamayacak. Bu sebeple belirtilen tarihe kadar vatandaşlarımızın Bolu kartlarını almaları önemle duyurulur.
Haber Merkezi
şikayet için açtığınızda telefonunuz belediyede görünüyor,ben herhangi bir şeyi şikayet için her aradığımda buyurun oğuz bey diye yada oğuz bey lemi görüşüyoruz diye soruyorlar,yani gizlimiz saklımız yok,ahpap olduk anlıyacağınız ben rahatım gizlim saklım yok
Şikayet edilse ne olacak 1 Ocak itibariyle Bolu belediyesinin halk otobüsleri ile aldığı şikecilerin sayısını biliyormusunuz yaşanılan rezilliği biliyormusunuz soğuk kış günlerinde vatandaşın çektiklerini biliyormusunuz da bu haberi yapıyorsunuz...
OTOBÜSLER DURAKLAR ARASI ÇOK HIZLI GİDİYOR DURDUĞUNDA İSE ZOR İNİYORUZ HEMEN HAREKET EDİYOR NEREYE TETİŞECEKLER ANLAMADIM






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!