
Haber: Mehmet KORKUSUZ
Bolu’da 3 milletvekili kazanma hedefiyle seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti’ye kabineden doping geliyor. 7 Mayıs Perşembe günü Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 8 Mayıs Cuma Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve 9 Mayıs Cumartesi Adalet eski Bakanı Bekir Bozdağ kente gelecek ve Ak Parti’ye yerelde seçmenlerden destek isteyecek.
Ak Parti’nin yerel kadrolarına Başkent’ten destek bunlarla da sınırlı değil. 16 Mayıs’ta da Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli Bolu’ya gelecek. Bakan Canikli Bolu’da yapacağı ziyaret ve temaslar yanı sıra, bakanlığı tarafından kentte oluşturulan Gümrük İl Müdürlüğü’nün açılışını yapacak.
Ak Parti’nin yerel kadrolarının 7 Haziran’da yapılacak zorlu seçim öncesi seçmenlerin karşısına ayrıca Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım ile de çıkmaya hazırlandığı öğrenildi.
Korku dağları bekliyor.Gideceksiniz ve bu ülke huzura erecek.
Korku dağları bekliyor.Gideceksiniz ve bu ülke huzura erecek.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!