
Bolu’ya uzun süredir beklenen romatoloji uzmanı atandı. Romatizmal iltihabi hastalıklar ve kas iskelet sistemi hastalıkları ile ilgilenen Romatoloji Bilim Dalı’nda hizmet veren bir uzmanın eksikliği nihayet gideriliyor.
Bolu İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Metin Tahaoğlu Bolu’ya ilk defa bir romatoloji uzmanı atandığını söyledi. Tahaoğlu; “Bolulu hastalarımız ilimizde Romatoloji uzmanı olmadığından çevre illere giderek tedavilerini oluyorlardı. Bundan kaynaklı pek çok sıkıntılı durum yaşıyorlardı. Atamanın olması pek çok hastamızı tedavi ve takip süreçlerinde rahatlatacak, başka illere gidip zorluk yaşamaları sona erecek. Romatoloji Uzmanımız Dr. Halil Harman, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hastalarına hizmet vermeye başlamıştır” dedi.
Romatolojik hastalıkların tanısının erken koyulması ve takiplerinin düzenli bir şekilde yapılmasının romatizmal hastalıklarda büyük önem taşıdığını vurgulamak istediğini belirten Romatoloji Uzmanı Dr. Halil Harman; “Romatizmal hastalıkların bir çoğu kronik yani süregen hastalıklardır. Bu nedenle belirli aralıklarla takipleri gereklidir. Takipler sırasında hem hastalığın seyri, hem de verilen tedavinin etkinliği değerlendirilir.” diyerek romatolojik hastalıkları hastalar açısından değerlendirdi. Ayrıca Harman, Bolu iline atanmasından duyduğu memnuniyeti de sözlerine ekledi.
Haber Merkezi






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!