
Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkez İdari ve Mali İşler Komisyonu Üyesi Abdullah Şahin, Bolu'nun Gerede ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
AGD'nin "Önce Ahlak ve Maneviyat" çalışmalarında üstün gayret ve çalışma azmi gösteren AGD Genel Merkez İdari ve Mali İşler Komisyonu Üyesi Abdullah Şahin ve Necmettin Altıntaş teşkilat çalışması için gittiği Bolu'dan dönerken yolda trafik kazası geçirdi.
Abdullah Şahin olay yerinde yaşamını yitirirken, çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Necmettin Altıntaş'ın acil olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. AGD camiası acı haberi alır almaz gözyaşlarına boğulurken; Şahin ve Altıntaş hakkında sosyal medyadan taziye ve geçmiş olsun mesajları yayınladı.
Haber Merkezi






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!