
Karacasu Beldesi ziyareti hakkında değerlendirmelerde bulunan Özcan, beldede yıllardır belediyenin kapatılması ile ilgili bir gerginlik olduğunu söyledi. Bolu Belediyesi’nin sonradan mahalle yapılan yerleşim birimlerine hizmet götüremediğini iddia eden Özcan, belediyenin kapatılmasına izin vermeyeceklerini söyledi.
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren CHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Tanju Özcan Karacasu Beldesi ve İzzet Baysal Caddesi’ndeki pasajlarda sürdürdü. Karacasu ziyareti sonrası değerlendirmelerde bulunan Özcan, “Bugün sabah Karacasu’daydık, Sayın Milletvekili Adayımız Elfaz Temiz’le birlikte. Bugün de havanın yağmurlu olması nedeniyle pasajlarda ziyaretlerimizi sürdürüyoruz, esnafımızla dertleşiyoruz. Karacasu ziyaretimiz bizim açımızdan son derece önemliydi. Karacasu’da bildiğiniz gibi yıllardır bir gerginlik var. Karacasu’nun belediyesini Karacasuluların elinden almak istiyorlar. Nedenmiş? Hiçbir somut gerekçe yok. Karacasu’yu mahalle yapacağız, belediye vasfını kaldıracağız. Biz de diyoruz ki, Karacasu’nun belediyesini niye kaldırıyorsunuz? İnsanların en yakından hizmet almasının önüne niye geçiyorsunuz. Karacasu Belediyesi orada, su parasını yatırmak için, emlak vergisi için diğer hizmetler için orada. Bolu Belediyesi sonradan mahalle olan yerlere sanki hizmet götürebiliyor da, sen Karacasu’ya böyle bir hizmet götürme iddiası ile belediyesini kaldıracağım diyorsun. İşte somut örnek, Pazarköy. Pazarköy’ün belediyesini kaldırdılar Pazarköy’ü köy yaptılar. Eski Pazarköy’e bakıyorum, şimdiki Pazarköy’e bakıyorum, belediyesi olan Pazarköy’de hizmetler daha iyi yürüyordu.”diye konuştu.
“Belediye’nin kapatılmasına izin vermeyeceğiz”
Karacasu Belediyesi gibi Türkiye’de 55 tane belediyenin kapatılması gibi bir düşüncenin olduğunu söyleyen Özcan şöyle devam etti; “Türkiye Genelinde Karacasu gibi 55 tane belediyeyi kapatma gibi düşünceleri var. Biz de Karacasululara söz veriyorum. Belediyenin kapatılmasına izin vermeyeceğiz. Kesinlikle Karacasu’nun belediyesi kaldırılıp Bolu Belediyesi’nin yeni rant merkezi haline gelmesine izin vermeyeceğiz. Karacasu Belediyesi Karacasu’da yaşayan vatandaşlarımızındır. Karacasu Belediyesi onlara ait bir belediyedir. Sonuna kadar Karacasu Belediyesi Karacasu Belediyesi olarak hizmetlerine çalışmalarına devam edecek. Bu konuda herhangi bir tereddüt olmasın dedik.”Haber Merkezi






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!