
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay tarafından yapılan açıklama ile kadın ve gençlik kolları tarafından, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile ebediyete intikal eden şehit ve gaziler için yüz bir hatimli Mevlid-i Şerif okutulacağı belirtildi.
Açıklamada, 29 Ekim Perşembe günü akşam namazı sonrası Büyük Cami’de gerçekleşecek Mevlid-i Şerife tüm Bolu halkı davet edilerek, şu ifadelere yer verildi:
“Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile ebediyete intikal eden tüm şehit ve gazilerimiz için, Cumhuriyetimizin 92. yılını kutlayacağımız 29 Ekim Perşembe günü akşam namazı sonrası Büyük Camii’de Mevlid-i Şerif okutulacaktır. Yüz bir hatim ile gerçekleşecek Mevlid-i Şerif programının ardından yemek ikramı yapılacak olacak olup, tüm halkımız davetlidir.”
Yazıyı görünce gözlerime inanamadım, sonuna kadar bir gayretle okudum, akp nin ATATÜRK ve silah arkadaşları adına mevlüt okutması bir kıyamet alametidir ve kıyamet gününün yaklaştığı kanısına vardım.
oncelikle, allah kabul etsin diyorum.Ama seçim oncesi yapilmasi çok manidar oy toplamak için baska bir yol bulsaydiniz, insanlari baska tùrlù kandirabilirsiniz !!!






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!