
AK Parti Bolu Milletvekili ve 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, 1 Kasım seçimleri öncesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ercoşkun, Küçük Sanayi Sitesi’nde işyerlerini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi ve AK Parti’nin seçim beyannamesini anlattı.
Ercoşkun, çalışmalarını ardından Karacasu Beldesi’nde sürdürdü. Belde de ev ve işyerlerini ziyaret eden Ercoşkun, 1 Kasım seçimlerinin ülkenin birliğini, beraberliğini ve dirliğini tesis etmede vesile olması dileğinde bulundu. Ercoşkun’a Karacasu’daki ziyaretlerinde; İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ve İl Genel Meclisi Merkez Üyesi Erol Özak ile çok sayıda partili eşlik etti.
Ercoşkun’un Karacasu temasları renkli görüntülere de sahne oldu. Cemal Adıyaman isimli vatandaş kendisini ziyaret eden Ercoşkun’u karşısında görünce desteğini açıklayarak, “Allah yardımcınız olsun. Bu ülke bizim, bu memleket bizim. Rabbim huzurumuzu bozmasın. Gönlümüz, kalbimiz ve her şeyimiz sizinle” dedi. Ercoşkun bu sıcak karşılama karşısında Adıyaman’la kucaklaştı.
“1 KASIM PARTİ MESELESİ DEĞİL, VATAN VE MİLLET MESELESİ”
Ercoşkun, Karacasu’da ziyaret ettiği bir taksi durağında taksi şoförleriyle bir araya geldi. Burada yaptığı açıklamada Ercoşkun, “Bu iş artık parti meselesi değil, vatan millet meselesi. Allah nasip ederse, ülkemizin, birliğini ve bütünlüğünü yeniden tesis edeceğiz. Daha yapacak çok işimiz var” diyerek, 1 Kasım seçimlerinin önemine dikkat çekti.
“KARACASU BELEDİYESİ KAPANMAYACAK!”
Karacasu için yapacakları daha pek çok çalışmanın olduğunu belirten Ercoşkun, CHP’nin Karacasu Belediyesi’nin AK Parti tarafından kapatılacağı yönündeki kara propagandasını açıklamalarıyla çürüttü. Ercoşkun konuya ilişkin net ifadeler kullanarak, şunları söyledi: “Diyorlar ki; Karacasu Belediyesi kapanacak. Biz geçen seçimlerde geldik ve Karacasu Belediyesi’nin kapanma ihtimalinin ve böyle bir kanuni çalışmanın olmadığını açıkladık. Ama gelip bakıyoruz ki, hala Karacasu’da bunun üzerinden siyaset yapmaya çalışanlar var. Bir kez daha ifade ediyoruz; Bizim Karacasu Belediyesi’ni kapatmaya yönelik bir çalışmamız asla yok.”
Ercoşkun, Cuma namazı sonrası beldeden ayrılarak çalışmalarını kent merkezinde sürdürdü.
ERCOŞKUN’DAN ULUSLARARASI İNSANİ YARDIM KAMPANYASINA DESTEK
Ercoşkun, savaşta zarar gören Suriye’deki halka destek olmak amacıyla Bolu İHH tarafından bu ülkeye gönderilen yardım TIR’ının uğurlama törenine katıldı. Siteler Cami önündeki törene katılan Ercoşkun ve beraberindeki siyasiler, Bolu İHH Başkanı Fethi Sarmısakçı ile bir araya gelerek yardım kampanyası hakkında bilgi aldı. Ercoşkun, okunan duanın ardından İHH gönüllüleriyle birlikte TIR’ı uğurladı.
Haber Merkezi
Bolinin sorunlari bu mi ali yine kenardan kenardan peşrev cekiyiiii hic suya sabuna dokunmayiii sirri yari hemserin mi oli bak sennn
Ula temel uşagum....Sırriyla birisinin annesi akcaabatlıy miş duydun miii? Me






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!