
Bolu Valisi Aydın Baruş kurum ziyaretlerine ilk olarak Meteoroloji İl Müdürlüğü'nden başladı. Vali Baruş'u kurum Müdürü Fazlı Büyük ve çalışanlar karşıladı. Ziyarette müdürlüğün işlemleri hakkında Vali Baruş'a bilgiler veren Meteoroloji İl Müdürü Fazlı Büyük, il merkezi ve ilçelerle birlikte 14 otomatik meteorolojik istasyon ile gözlem yaptıklarını ve bu istasyonlar sayesinde yağış miktarları hakkında detaylı bilgiler aldıklarını kaydetti. Ayrıca uzun yıllar yağış ve uzun yıllar sıcaklık ortalamalarını da aldıklarını ifade eden Büyük, Vali Baruş'a otomatik istasyonların canlı veri tablosunu da göstererek detaylı bilgiler aktardı.
Anlık yağış oranları ile ilgili de bilgiler alan Vali Baruş, anlık bilgilerin geldiği sistemi inceledi ve ilçelerle birlikte yağışların ne oranda olduğu bilgisini aldı. Ziyaretin gerçekleştiği saatteBolu İl Merkezi ve ilçelere ait kar kalınlıklarıyla ilgili anlık bilgileri Vali Baruş’a aktaran Meteoroloji İl Müdürü Büyük “Sayın Valim şu an saat 14.00 ve şu andaki verilere göre, merkezde kar kalınlığı 2 cm, Bolu dağında 7 cm, Abant'ta 50 cm, Cankurtaran mevkiinde 13 cm, Gerede Arkut Dağı'nda 10 cm ve Kartalkaya'da 158 cm” ifadelerinde bulundu.
KOSGEB ZİYARETİ
Bolu Valisi Aydın Baruş diğer bir ziyaretini ise KOSGEB'e gerçekleştirdi. KOSGEB Müdürü Celil Kürşad Dereci ve çalışanlar tarafından karşılanan Vali Baruş, İzzet Baysal Caddesi'nde işlemlerini yürüten şubenin birimlerini gezdi ve çalışanlarla sohbet etti.
Vali Baruş, KOSGEB ziyareti esnasında buradan destek alan ve işyeri açan bir kadın girişimci ile sohbet ederek, hangi desteklerden faydalandığını sordu ve yeni işyerinin bol kazançlar getirmesi temennisinde bulundu.
Ziyarette Şube Müdürü Dereci, KOSGEB olarak girişimcilere verdikleri eğitimler ve destekler konusunda Vali Baruş'a bilgiler aktardı.
SEDAŞ ZİYARETİ
Bolu Valisi Aydın Baruş günün son ziyaretini ise SEDAŞ İl Müdürlüğü'ne gerçekleştirdi. Vali Baruş'u burada SEDAŞ Müdürü İsmail Doğandor karşıladı. Vali Baruş ziyarette ilk olarak, kurumun tüm birimlerini gezerek hem çalışanlarla sohbet etti, hem de çalışanlardan yaptıkları işler hakkında bilgiler aldı. Şebeke Yenilenmesi, Bilgi İşlem, Yatırım bölümleri olmak üzere tüm birimleri gezen Vali Baruş daha sonra ise hizmet binasının yan bölümünde bulunan Müşteri Hizmetleri Servisi'ni ziyaret etti ve burada da yapılan işlemler hakkında bilgiler aldıktan sonra kurumdan ayrıldı.
Haber Merkezi






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!