
İBÜ Rektörü Hayri ÇOŞKUN, Bolu Belediyesi Başkan yardımcısı Emine DAVARCIOĞLU, Mengen Belediye Başkanı Turhan BULUT ve eşleri, Bolu Bağışçılar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Erdal YILDIRIM ve eşleri, BBV Genel Sekreteri Öznur Akkaya, Mengen Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nihal DOĞAN, Gastronomi bölümü / Yüksek okul bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerinin hazır bulunduğu programda; Sofra dergisi genel yayın yönetmeni Esra Düzdağ, yemek stilisti şef Şefika Günyel, Yemek yazarı işletmeci şef Özlem Mekik, Sunucu Yemek yazarı Elif Korkmazel, Şef Zeynep Pınar Taşdemir öğrencilerle başarı hikayelerini paylaştılar.
Mütevazilikleri ve gerçek yaşam örnekleriyle öğrencilerden ve katılımcılardan büyük alkış alan sektörün lider kadın temsilcileri öğrencilere “ Mutfağın kalbi Mengen’de çok güzide bir okulun öğrencilerisiniz öncelikle bunun kıymetini bilin, öncelikle hedef belirleyin, evet dünya mutfağı da önemli ama sizler önce Türk- Osmanlı mutfağına hakim olun, kendi mutfağınızı ve kültürünüzü öncelikle iyi tanıyın, unutmayın ki mezun olduğunuzda hiçbir ley dört dörlük önünüze sunulmayacak, karşılaştığınız sorunlarda kararlı ve emin adım adımlarla ilerleyin” dediler.
Panel sonrası Şefika GÜNYEL’in şefliğinde protokole ve katılımcılara uygulamalı pastacılık gerçekleşirken, Öğrenciler mutfakta sektörün kadın liderleriyle birebir sohbet etme ve sorular sorma imkanı buldu. Etkinlik programı Öğr. Gör. Zühal Özdemir’in, öğrencileriyle birlikte Mengen yöresine ait hazırladıkları birbirinden güzel yemeklerin konuklara ikram edilmesiyle son buldu.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!