
Yemeğe Kaymakam Arslan Yurt, Belediye Başkanı Mustafa Allar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri, din görevlileri, muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.
Herkesin duygu dolu anlar yaşadığı veda programında konuşan Kaymakam Yurt, “Önemli olan gelmek değil gidişin güzel olmasıdır. O makamın hakkını vermek sonuçta gönülleri fethederek terk-i diyar eylemektir. Bir kişi gelir bir yeri abad eder imar eder, bir kişi gelir harap, berbat eder. Önemli olan abad etmektir” ifadelerine yer verdi.
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ise, Kaymakam Aslan Yurt’un Gerede’ye vermiş olduğu hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılarının devamını diledi ve yaptığı hizmetler anısına hediyeler takdim etti.
Birleşik Medya Ajans (BMA)
GEREDE MİZİN,ASALETLİ, ÇALIŞKAN ,DÜRÜST KAYMAKAMI SAYGIDEĞER ASLAN YURT BEYEFENDİNİN VEDA HABERİNE ÇOK ÜZÜLDÜM. DAHA ÖNCE HİÇ KARŞILAŞMADIĞIMIZ HALDE SEVGİLİ ANNEMIN , 26 MAYIS 2016 TARİHİNDE Kİ CENAZE NAMAZI SIRASINDA, BANA TAZİYELERİNİZİ HİÇ UNUTMADIM,UNUTMAYACAĞIM.BU NEZAKETİNİZ BENİM ACIMI BİRAZ OLSUN HAFİFLETTİ. ÜLKEMİZİN SİZLER GİBİ,ASALETLİ,DÜRÜST,ÇALIŞKAN MÜLKİ AMİRLERİNE ÇOK İHTİYACI VAR.ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN.GEREDE MİZDE GÖREV YAPAN,BAŞTA SİZ OLMAK ÜZERE TÜM MÜLKİ AMİRLERİMİZE İLÇEMİZE HİZMETLERİNDEN DOLAYI BİNLERCE TEŞEKKÜRLER.BAŞARILAR.SAYGILARIMLA.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!