
Bolu'da, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Müzik Öğretmenliği son sınıf öğrencisi olan 24 yaşındaki Caner Mutluer, staj yaptığı farklı okullarda müziğe yeteneği olan fakat profesyonel olarak eğitim alamayan çocuklar için proje üretmeye karar verdi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın GENÇ-DES projesine başvuran ve projesi bakanlık tarafından kabul edilen üniversite öğrencisi Caner Mutluer, kurduğu 'Hayalim Müzik Kursu' ile 12 Haziran tarihinde 80 yetenekli çocuğa müzik eğitimi vermeye başladı. Kendi alanında uzman 7 müzik eğitmeni ile 9-15 yaş aralığındaki çocuklara keman, bağlama, gitar, yan flüt, klarnet, ut ve vurmalı çalgılarda eğitim verildiğini belirten Mutluer, "Türk müziğini geliştirebilmek, daha ileriye taşıyabilmek ve daha iyi nesiller yetişmesi umuduyla bu projeyi yapmak istedim. Aslında ülkemizde nice Neşet Ertaş'ların, Tanburi Cemil Beyler'in yitip gittiğini düşünüyorum. Çok yetenekli olan öğrencilerimize fırsatlar tanınması ve bu alanda daha fazla eğitim verilmesi gerekiyor" dedi.
ENSTRÜMANLAR HİBE EDİLECEK
Müzik eğitimi alan öğrencilerden ücret alınmadığını ve proje sonunda enstrümanların çocuklara hibe edileceğini söyleyen Mutluer, "Öğrencilerimizin müzik eğitimi almaya başladıktan sonra pozitif olarak ilerlediğini gördüm. Burada aldıkları eğitimin sosyal yaşamlarında çok fazla etkisi oldu" dedi.
Hayalim Müzik Projesi, Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda verilecek olan "Altı Ayın Meyvesi" konseri ile 13 Aralık 2017'de son bulacak.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!