
İlk olarak 1 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilen Oda Meclis ve Meslek Komitesi seçimleri, ardından 7 Nisan 2018 tarihinde yapılan Oda Yönetim Kurulu Başkanlığı seçiminden zaferle ayrılan ve TSO’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı koltuğuna üçüncü kez oturan Türker Ateş’e İlimizdeki kurum ve kuruluşlardan ziyaretler hafta boyunca devam etti. Ziyaretlere Oda Meclis Başkanlığı görevine seçilen Halit Ergül ve Oda Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.
Son olarak İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve beraberinde İl Müdür Yardımcıları, Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Musa Aydemir ve İl Gümrük Müdürü Ayşe Arslantaş, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Orhan Fırat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Atatürkçü Düşünce Derneği Bolu Şubesi Yönetim Kurulu ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası İl Genç Girişimciler Kurulu, TSO Başkanı Türker Ateş’i ziyaret ederek yeni dönemde görevinde başarılar diledi.
Ziyaretlerden dolayı teşekkür eden TSO Başkanı Türker Ateş, Oda üyelerinin kendisini bu göreve yeniden getirmelerinden aldıkları güç ile Yönetim Kurulu olarak yeni dönemde devam eden projelere odaklanacaklarını ve Bolu iş dünyasının gelişimi için, Oda olarak birlik ve beraberlik içinde yoğun biçimde mesai harcamaya devam edeceklerini ifade etti.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!