
BMA
Başkan Tahir, Türkiye Fırıncılar Federasyonu’nun yaptığı açıklamanın gayrı resmi olduğunu hatırlatarak, “Bolu’da faaliyet gösteren fırıncı esnaflarımızın istekleri üzerine Bolu Lokantacılar Aşçılar Pastacılar Esnaf Odamızın Birliğimize gönderdiği yazılı dilekçe 19.04.2018 tarihinde ekmek fiyat tespit komisyonuna tevdi edilmiş ancak Kg. 5,00-TL’nin üzerinde istendiği için kabul görmeyerek red edilmişti. Ülkemizde şu sıralar gündemi işgal eden konu ile ilgili olarak Türkiye Fırıncılar Federasyonu’nun yapmış olduğu açıklama ile Kg. 5,75-TL olacağı bilgisi gayri resmi bir açıklama olup Bakanlığımız tarafından kabul edilen bir açıklama değildir ” ifadelerini kullandı.
Bolu’da mevcut ekmek fiyat tarifesi aşağıdaki şekilde devam edecek.
11.04.2017 Tarihinde 2017/04 sayılı Yönetim Kararı ile; 250 Gr 1,25-TL, 900 Gr Köy Ekmeği 4,50-TL, 300 Gr 1,50-TL, 900 Gr Trabzon Ekmeği 4,50-TL ve 600 Gr 3,00-TL.
Benzin 5.5 , mazot 6.5 olmuş.Geçen seneyle bu sene aynı ay itibarıyla ENFASYON % 70. Esnaf olarak ne yapacağımızı şaşırdık.Bu maliyetlerle fırıncılar nasıl işin içinden çıkacak anlamadım.Birlik başkanı esnafın derdiyle ilgileneceğine haber spikerliğine soyunmuş.Sıkıysa ekmeğe zam kararı alındığında eski fiyattan sattır bakalım,Görelim birlik başkanının ağırlığını.Esnafın sırtında kambur olan ve esnafa hiç bir faydası dokunmayan bütün odalar ya düzenlenmeli yada kapatılmalıdır.Sanayinin mevcut yerleri tekrar imar müdürlüğünce askıya çıkmış varmı bir haber!! yok. Oldu bittiye müsade etmeyiz.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!