
Bolu Belediyesi mülkiyetinde bulunan ve ilk satışa çıktığında talep olmadığı için tekrarlanacak olan ihale ile usulü verilecek 5 dükkana yüzde 14 ile 17 buçuk arası indirim yapıldı.
Haber: Erol DEĞİRMENCİ
Geçtiğimiz Eylül ayında yeni yapılan Belediye Hizmet binası bloklarında bulunan dükkanlar kapalı ihale usulü ile satışa çıkmıştı. Satılığa çıkan dükkanların metrekaresi 95,30 ile 235 metrekare fiyatları ise 501 bin TL ile 3 milyon 915 TL arasında değişiklik gösteriyordu. Dükkanlara talep olmaması nedeni ile ihale iptal edilmişti.
Bolu Belediyesi ikinci kez ihaleye çıkacak 5 dükkanın fiyatlarında indirime gitti. Yeni belediye binasının satışa çıkacak 5 dükkanında yapılan yüzde 14 ile 17 buçuk arası indirim gerçekleşirken, fiyatlandırma 425 bin TL ile 3 milyon 330 bin TL arasında olacak. İhale yine kapalı teklif usulünde Bolu Belediyesi İhale Salonu’nda saat 14.00’ten itibaren başlayacak. İhale için taşınmaz mal satış şartnamesi ise 250 TL olarak belirlendi.
KATILACAK OLANLARA GEÇİCİ TEMİNAT KURALU
İhaleye katılacak kişiler ise dükkan bedelinin yüzde 3’ü bedelinde peşinat ödeyecek. Dükkanların peşinat bedelleri 13 bin TL ile 99 bin TL arasında değişiklik gösterirken, katılımcıların ihaleye girecekleri her dükkan için belirlenmiş yüzde 3’lük geçici teminat bedelini ödemeleri gerekiyor.
6 MİLYON 885 BİN TL KAZANDIRACAK
Gerçekleşecek olan 5 dükkanın satış ihalesi katılımcı olması dahilinde Bolu Belediyesi’ne ciddi bir gelir sağlayacak. Her dükkan için bir kişi veya firmanın ihaleye satış bedeli üzerinden ihaleye gitmesi dahilinde Bolu Belediyesi kasasına 6 milyon 885 bin TL koyacak. Dükkanlara talebin artması durumunda ise kasaya girecek olan parada aynı ölçüde artış gösterecek.






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!