
Tahir Düş’ün tek liste halinde girdiği kongreye, Memur Sen Bolu İl Temsilcisi Ahmet Koçak, Memur Sen’e bağlı sendika başkanları, bazı daire amirleri ve çok sayıda sendika üyesi katıldı. İlk konuşmayı Mevcut Başkan ve Başkan Adayı Tahir Düş yaptı. Düş, Eğitim Bir Sen’in kuruluş ilkelerine değinerek, “Sendika olarak genelde ümmetin, özelde çalışanlarımızın ve üyelerimizin dertleriyle dertlendik. Yönetimimiz ile birlikte sorunların sorun olmaktan çıkması için elimizden ne geliyorsa bugüne kadar hep yaptık, bundan sonraki süreçte de yapmaya devam edeceğiz. Şubemizde 600 üye sayımızla hem yetkili hem de etkiliyiz. Eğitim Bir-Sen Bolu 2 Nolu Şube olarak 2007 yılında yetkiyi bir daha bırakmamak üzere alırken, şuanda rakip sendikaların tamamının toplamının üç katından daha fazla sayıdayız. Temsilciliğimizi 2015 yılı şubat ayında ilk kongremizi yaparak şubeye dönüştürdük ve 4 yıl aradan sonra bu gün 2. Olağan kongremizi yapmak için toplandık. Bu uğurda canla başla çalışan Yönetim Kurulumuza, İşyeri Temsilcilerimize ve tüm üyelerimize yürekten teşekkür eder, bu sayının önümüzdeki yıllar adına hayırlara vesile olmasını dilerim.” diye konuştu.
Tahir DÜŞ’ün ardından Memur Sen Bolu İl Temsilcisi ve Eğitim Bir sen 1 Nolu Şube Başkanı Ahmet KOÇAK ’da bir konuşma yaptı. KOÇAK, Eğitim Bir Sen teşkilatlanmasından bahsederek “Zor zamanları beraber aştık. Üniversitede insanların Allah’ın selamını bile birbirlerine vermeye korktuğu bir dönemde Eğitim Bir sen bayrağını, bu kutsal mücadeleyi hep birlikte dalgalandırdık. Çeyrek yüzyıldır sürdürdüğümüz bu hareket, bugün 1 milyonu aşan üyesi ile ümmetin umudu hale gelmiştir.
Darbelerin, yasakların olduğu bir ülkede, darbelere ve yasaklara tek haykıran sivil toplum hareketini olduğunu, 15 Temmuz da ilk iradeyi gösteren sivil toplum örgütünün de Memur-Sen olduğuna dikkat çekti. KOÇAK sendikada vefanın önemini belirttikten sonra Genel Başkan Ali YALÇIN’ın Tekbik mesajını ileterek konuşmasını sonlandırdı. Tahir DÜŞ, sendika üyelerinin tam desteğini alarak bir kez daha Eğitim Bir Sen 2 nolu Şube Başkanlığına getirildi. Tahir DÜŞ’ün listesi ise şu şekilde;. Başkan Tahir DÜŞ, Başkan Vekili Hasan Hüseyin İLERİ, Başkan Yardımcıları Yusuf ÖZCAN, Sadettin FIRAT, Fatma DEMİRCİ, Şenol GÜL, Murat KARAKAYA






























Fuat Bayramoğlu
LİDERİ YENMEK, GALİBİYETLERİN EN GÜZELİ
Fatma Marmara
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN
Mehmet İşgörücü
YÜZÜNCÜ YILDA BOLU’DA TİYATRO
Ayşe KUDU
BİLİNÇALTIMIZIN TRAFİK HALİ
Duygu Güler
HOŞGELDİN ATAM
Hikmet Baydar
DÖVİZDE SON DURUM..
Tahir Semih Özçelik
VİZYON VE İNOVASYON
Rahmi Tamer Özçelik
PİŞMANLIK
Genc-i Nihan
GLOBALLEŞEN DÜNYADA NORMALLEŞEN TERİM ‘FAİZ’
Ekrem Çetinkaya
YATA YATA
Fevzi Saçlı
ÇÖPE ATILMA KORKUSU SARDI BENİ
Kemal Bilsel Sarısözen
MAKULU GÖREMEYEN DÜŞÜNCENİN,NE ÖNÜNDEN, NE DE ARKASINDAN GİDİLİR
Mehmet Korkusuz
KORKUSUZ YORUM
Fatma Kubilay
TÜRKMENLER’İ YALNIZ BIRAKMAYALIM….
M. Cengiz Poyraz
MİRAP MI, SAHNE Mİ? CÜBBE Mİ, KOSTÜM MÜ ?
Ebru Eyvazoğlu
AK PARTİ, CEMAAT VE BİZ
Dr.Ahsen SAÇLI
ENERJİDE TOPLUMSAL MALİYET
Murat Çelik
Bolu’nun şovmen vekilleri!